Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov nerozhodně s Habry


0

Předposlední Nový Rychnov, který neustále přiživuje alespoň teoretickou šanci na záchranu v soutěži, přivítal na domácím hřišti Habry. Vše podstatné v utkání se začalo dít až ve druhém dějství, kdy oba týmy dokázaly vstřelit po dvou brankách a rozdělily si tak bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání šancí Hájka, který však sám před brankářem střílel vedle. Hrál se bojovný zápas především uprostřed pole. V závěru poločasu nastřelil po pěkné akci Paclíka z deseti metrů Kratochvíl brankáře a ve 42. po akci Hájka trefil z deseti metrů Faltýnek tyč.

 

Po hodině hry se poprvé měnilo skóre. Důrazný Bělák vybojoval míč, přistrčil ho Bártíkovi a ten nedal brankáři šanci. Domácí se usilovně snažili o vyrovnání, ale v 70. minutě střelu Mareše nejdříve vyrazil brankář a před dorážejícím Faltýnkem míč těsně ukopl Michal. Kýženého vyrovnání se domácí fotbalisté dočkali v 72. minutě, kdy se k přímému kopu postavil Ondřej Kratochvíl a krásnou ranou srovnal na 1:1. O šest minut později však šli hosté znovu do vedení. Bělákovo sólo sice dokázal zneškodnit Plavec na roh, z rohového kopu se však dokázal hlavou prosadit Melechovský a strhl vedení na stranu hostů. Radost hostů ale nevydržela dlouho. V 80. minutě byl nedovoleně zastaven Hájek, nařízenou penaltu bez problémů proměnil Paclík a rozhodl tak o konečné dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Dušan Chalupa, trenér Nového Rychnova: Neproměnili jsme v prvním poločase několik šancí a trefili jsme tyč. Bylo to bojovné a remízové utkání.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] , J. Červenka [-] , O. Kratochvíl [-] , T. Paclík [-] - J. Švec [-] , J. Mareš [-] , M. Faltýnek [-] , M. Hájek [-] (81. K. Fíla [-] ) - J. Kratochvíl [-] (70. M. Mugrauer [-] ) , D. Karpíšek [-] (63. T. Bouz [-] )

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - M. Janouch [-] , L. Klouček [-] , K. Stránský [-] , K. Michal [-] - P. Bártík [-] (75. J. Melechovský [-] ) , V. Bělák [-] , M. Vlček [-] , M. Korel [-] - L. Desenský [-] , P. Kvanka [-]

Hráči zápasu: J. Mareš , M. Hájek .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.