1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól, řada šancí, červená karta – to je bilance nedělního utkání mezi Novým Rychnovem a Pelhřimovem B


Branky


0

Tým Pelhřimova B se tentokrát vydal na hřiště Nového Rychnova. I když měli hosté řadu šancí, kýženého gólu se bohužel nedočkali a cenné body tedy zůstaly u domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Novým Rychnovem a Pelhřimovem B byl již od počátku velmi vyrovnaný, se šancemi na obou stranách. Těsně před koncem první půle, ve 43. minutě, se domácí ujali vedení, kdy po přihrávce Březiny skóroval domácí Mugrauer.

 

Ve druhém poločase měli hosté z Pelhřimova mírnou převahu. Do velké šance se v 60. minutě dostal Faltýnek, avšak tato byla zneškodněna zákrokem Rysla. Za tento zákrok byl však Rysl odměněn červenou kartou. I přes oslabení měli hosté snahu utkání vyrovnat. Největší šance přišla v 83. minutě, do které se pustil Zelenka, tato však byla zneškodněna, když Švec balón zahrál na roh. Utkání tedy skončilo vítězně pro domácí tým Nového Rychnova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Dušan Chalupa, trenér Nového Rychnova: Bylo to důrazné a bojovné utkání, ale pohledné, ve kterém dominovala především obrana. Prosadil se akorát Mugrauer, který prošel přes obránce. Ve druhé půli Pelhřimov hodně nakopával, ale naše obrana to s přehledem odbránila.

FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimova B: Nevstoupili jsme do prvního poločasu dobře. Chtěli jsme hrát po zemi a kombinovat a místo toho jsme jen nakopávali. Naopak ve druhé půli se naše hra zlepšila, dařila se nám kombinace, ovšem šli jsme do deseti po červené kartě Rysla. Vytvořili jsme si i několik příležitostí, nicméně jsme je nedokázali proměnit.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] , V. Březina [-] (85. K. Fíla [-] ) , J. Červenka [-] , O. Kratochvíl [-] - T. Paclík [-] , M. Hájek [-] (40. M. Mugrauer [-] ) , M. Faltýnek [-] , J. Mareš [-] (66. D. Římal [-] ) - J. Švec [-] , J. Kratochvíl [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - F. Brada [-] (74. J. Kordík [-] ) , J. Zabloudil [-] , M. Skořepa [-] , P. Rysl [-] - J. Hložek [-] , J. Starý [-] , R. Hejda [-] , O. Šafařík [-] - M. Kubík [-] , J. Kropáček [-] (64. J. Zelenka [-] )

Hráči zápasu: V. Mareš , J. Švec - R. Hejda .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.