Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná B na domácí půdě zdolala Pacov


Branky


0

Utkání dvou týmů ze špičky tabulky bylo na programu ve víkendovém utkání 25. kola I. A třídy, kdy na hřiště rezervy Polné přijel ambiciózní tým Pacova. Vše podstatné se událo již v prvním poločase, kdy domácí třemi brankami rozhodli utkání a získali cenný pacovský skalp. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě chybovali domácí v rozehrávce, mezi beky se dostal Přibyl a podél Rychteckého skóroval. Odpověď domácích byla po Kovářově vybídnutí Jelínka, který pět minut nato srovnal. V 18. minutě poslal Šimek do brejku Diviaka, ten přehodil Faltýnka a byl na světě obrat. Ve 23. minutě byl Přibyl před Rychteckým, ale nepropálil ho. A tak udeřilo na druhé straně. Kovářův nákop neodhadl Faltýnek, kterého Diviak opět přeloboval. Po půlhodině hry vynikající sólo Klímy skončilo na brankáři Pacova a z protiútoku kryl Přibylovu střelu Rychtecký. Na konci poločasu mohl změnit výsledek Holub, ale jeho dělovka šla těsně vedle. Druhý poločas už byl slabým odvarem prvního a žádnou změnu skóre nepřinesl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Dali jsme velice rychle první gól, ale nevím, jestli nám pomohl nebo uškodil, protože se mi zdálo, že se kluci uspokojili a celkově první poločas pro nás vyzněl špatně. Ve druhé půli už jsme hráli dobře, ale nedokázali jsme utkání zvrátit.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , J. Klíma [-] - Š. Diviak [-] (57. J. Dvořák [-] ) , F. Gondek [-] , V. Jelínek [-] (86. J. Vampola [-] ) , M. Šimek [-] (82. P. Tomas [-] ) - A. Kovář [-] , J. Holub [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] , J. Pavelec [-] , L. Váňa [-] - Z. Rybčák [-] , M. Kostroun [-] (75. M. Bezemek [-] ) , O. Bártů [-] , L. Rybčák [-] - P. Stejskal [-] , J. Přibyl [-] (60. D. Podolský [-] )

Hráči zápasu: Š. Diviak , V. Jelínek - M. Kostroun , P. Stejskal .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.