1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkobrodská juniorka zvítězila v Leštině a postupuje do krajského přeboru!


Branky


0

Rezerva Havlíčkova Brodu přicestovala ve středu odpoledne na dohrávku závěrečného 26. kola na hřiště Leštiny. O víkendu bylo totiž utkání o poločase kvůli nezpůsobilosti terénu po silné bouřece odloženo. To nahrálo do karet havlíčkobrodským, kteří v poločase prohrávali 2:1. Středeční dohrávku už zvládli Slovanisté mnohem lépe. Ve vyrovnaném utkání rozhodl na konečných 1:2 Michal Maareš a poslal tak Havlíčkův Brod B do krajského přeboru kvůli lepšímu vzájemnému zápasu se Speřicemi. 

Za úžasné snímky redakce fotbalunas.cz děkuje panu fotografovi Ivu Havlíkovi!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání ale domácí nevstoupili vůbec špatně. V 8. minutě se dokázal uvolnit Tomáš Aubrecht a hlavou poslal Leštinu do brzkého vedení 1:0. Domácí se dokázali favorizovanému Slovanu dlouho vyrovnávat. Vyrovnání se hosté přece jenom dočkali v 25. minutě, když se v šanci objevil Hejkal a nezaváhal. Na poločasovou přestávku tedy odcházely oba týmy smírně, což více nahrávalo Speřicím, které utkání jistě bedlivě sledovaly.

 

I druhá půle přinesla vyrovnaný boj. Rozuzlení přišlo až pět minut před koncem, kdy se po standardní situaci ve vápně domácích nejlépe zorientoval velezkušený matador Michal Mareš a hlavou usměrnil míč za Kubátova záda. Několik zbylých minutě si havlíčkobrodští fotbalisté již pohlídali a po závěrečném hvizdu sudího mohla vypuknout oslava. Díky lepšímu vzájemnému utkání se Speřicemi totiž Havlíčkův Brod B postupuje do krajského přeboru! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny: Bylo to druhý utkání po sobě. Ve víkendovém utkání jsme po poločase vedli 2:1, ale utkání bylo přerušeno kvůli špatnému počasí. Na druhé utkání přijeli hosté značně posíleni o divizní hráče, v čele se středopolařem Marešem. Ale myslím, že to bylo vyrovnané utkání a my jsme byli Havlíčkovu Brodu důstojným soupeřem a se sezonou jsme se rozloučili dobrým výkonem.




Sestavy


TJ Sokol Leština
P. Kubát [-] - M. Forejt [-] , M. Čáslavský [-] , L. Sobek [-] (50. J. Mišovic [-] ) , T. Aubrecht [-] - J. Klaus [-] , R. Piskač [-] (75. J. Staněk [-] ) , J. Karel [-] , L. Prchal [-] - M. Bráník [-] (65. L. Aubrecht [-] ) , J. Pajer [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - R. Halamka [-] , V. Halák [-] , P. Novotný [-] , M. Hübner [-] - O. Štědrý [-] , D. Hejkal [-] , A. Polívka [-] , M. Mareš [-] - O. Berky [-] , J. Prchal [-]

Hráči zápasu: J. Staněk , P. Kubát .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.