1:1
(0:0)
75. M. Holas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 15:00

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice se s polenskou juniorkou rozešla smírně


Branky


0

Dva celky z klidných pater tabulky se potkaly v posledním 26. kole I. A třídy sk. A. Celek Věžnice přivítal na svém hřišti rezervu Polné. Divák, který na utkání zavítal mohl vidět zápas bez nasazení, aktivity a především bez šancí. O konečné dělbě bodů rozhodl v 81. Šímoníček, který dokázal udržet nervy na uzdě a s přehledem proměnil pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem ke špatnému počasí se od úvodu utkání hrál opatrný fotbal z obou stran, kterému chybělo nasazení a aktivita. Rezerva Polné se sice jevila jako fotbalovější soupeř, avšak do žádné vyložené brankové příležitosti se nedostala. A stejně tak domácí vyšli v prvním poločase gólově naprázdno. 

 

Druhé dějství pokračovalo v nastoleném trendu neatraktivního fotablu bez šancí a nasazení. Dlouhou dobu nebylo na hřišti takřka nic k vidění. Až patnáct minutě před koncem se v ojedinělé šanci objevili hosté, když se uvolnil Holas a dostal Polnou do vedení. Následně si Věžnice dokázala vypracovat několik slibných příležitostí, které však nedokázala zužitkovat. O konečném výsledku tak rozhodl v 81. minutě nařízený pokutový kop pro domácí, ke kterému se postavil Šimoníček a podělil tak oba celky po bodu. 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Přišlo mi to jako takový pouťák nebo přátelské utkání, kdy se se hrálo tak, aby se nikomu nic nestalo.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Hrálo se za náročného počasí, protože bylo opravdu velké teplo. V prvním poločase se hrál ještě celkem svižný fotbal, kdy my jsme měli víc balon na kopačkách, ale Věžnice si dokázala vytvořit více šancí. O remíze rozhodla penalta ze závěru utkání, ale myslím si, že remíza je zasloužená.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - M. Fikejz [-] , M. Chalupník [-] , P. Mottl [-] , S. Šimoníček [-] - M. Šejstal [-] (80. J. Novotný [-] ) , M. Fazekaš [-] (45. F. Dymáček [-] ) , O. Prokeš [-] , J. Kocourek [-] - A. Drahoš [-] , D. Pertlíček [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , M. Holas [-] (65. P. Tomas [-] ) , M. Krčál [-] (35. J. Klíma [-] ) - A. Kovář [-] , M. Šimek [-] , F. Gondek [-] , Š. Diviak [-] - J. Holub [-] , V. Jelínek [-]

ŽK: 60. M. Šejstal - 65. M. Šimek .
Hráči zápasu: P. Mottl , J. Kocourek - S. Rychtecký .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.