1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl z obous stran velmi neurovnaný se spoustou nepřesností. Až ve 20. minutě šli domácí do vedení, kdy po přihrávce Prokopa šel sám na branku hostů Páša a nedal brankáři šanci. Ovšem již ve 31. minutě hosté z Humpolce vyrovnali. Po centru se dostal k míči Kubíček a bezpečně proměnil. 

Druhý poločas se začal šancí humpoleckého Málka, který však pálil pouze mimo. Rozhodující branku utkání vstřelil Paťha, který si po minutě pobytu na hřišti naběhl na centr k zadní tyči a osamocený se nemýlil. Těsně před koncem domácí ještě zahrozili střelou Granta, kterou však golman hostí zlikvidoval.

Humpolec tak potvrdil roli favorita utkání a odvezl si z Budíkova plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup (TJ Rovnost Budíkov, vedoucí týmu): V utkání nám chyběla větší bojovnost a nasazení. Prohrávali jsme osobní souboje.

AFC Humpolec B
Imrich Brdečka (FK Humpolec B, trenér): Derby je vždycky specifické utkání. Navíc v Budíkově hraje hodně hráčů pocházejících z Humpolce. My jsme v Budíkově nikdy neměli moc štěstí a ani tento zápas jsme nezačali šťastně. Bylo to rozhárané a nervozní, navíc se domácím podařilo vstřelit vedoucí branku. Po obdržené brance jsme ale převzali iniciativu, do poločasu jsme stihli vyrovnat, což bylo velmi důležité a nakonec jsme utkání rozhodli a kontrolovali. Myslím si, že naše výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Zet [-] , J. Zour [-] , T. Prokop [-] , M. Wallisch [-] - K. Grant [-] , M. Páša [-] , D. Čekan [-] , J. Kavka [-] - L. Kavka [-] , P. Žáček [-]

AFC Humpolec B
J. Novák [-] , P. Fikar [-] , M. Metál [-] , T. Doležal [-] , A. Beránek [-] - D. Kříženecký [-] , L. Bláha [-] , J. Skryja [-] , J. Málek [-] (56. M. Šilpoch [-] ) - F. Kubíček [-] , J. Žatečka [-] (63. J. Paťha [-] )

ČK: 71. J. Skryja .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.