0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis na domácí půdě podlehl Košeticím


Branky


0

Fotbalisté Tisu chtěli dát zapomenout na sedmigólový výprask, kteý si minulý týden přivezli ze hřiště v Ledči nad Sázavou a přivítali na svém hřišti v 19. kole Košetice. Po nevydařeném vstupu do utkání a následném neproměňování i těch největších ovšem s Košeticemi padli a darovali hostům všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji do utkání vstoupili hosté z Košetic, zatímco domácí mančaft působil ospalým dojmem. Ve 26. minutě navíc sudí odpískal pokutový kop, k němuž se postavil Aleš Vejsada a poslal hosty do jednogólového náskoku. 

Ve druhé půli fotbalisté Tisu zabrali. Vytvořili si souvislý tlak a přitlačili tým hostí do hluboké defenzivy. Postupně přicházely i velké šance. V těch však buď střelci selhali, nebo je vychytal vynikající košetický gólman Jíša. 

Tis navázal na nepodařené utkání v Ledči nad Sázavou a podlehl na domácí půdě Košeticím 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér Tisu: Chtěli jsme hrát po křídlech a dávat centry do vápna, což se nedařilo. Začali jsme pasivně, bez pohybu. Prakticky z žádné soupeřovy šance jsme vyrobili penaltu, ze které se hosté ujali vedení. Poté jsme zvýšili aktivitu, ve druhém poločase jsme si vytvořili tři jasné šance, ale v koncovce bohužel neuspěli. Měli jsme asi hrát na tři hroty. Soupeř vyhrál šťastně.

TJ Sokol Košetice
Miloslav Vejsada, vedoucí týmu Košetic: Utkání jsme šťastně vyhráli z přísně nařízené penalty. První poločas jsme byli lepší my, ve druhé půli byl určitě lepší Tis. Naštěstí jsme těsné vedení udrželi až do konce.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - J. Bárta [-] (54. R. Blažek [-] ) , P. Benák [-] , M. Mišta [-] , F. Vala [-] - T. Vacek [-] , B. Krajíček [-] , M. Kozlík [-] , V. Mareš [-] - J. Miřátský [-] (58. J. Novotný ml. [-] ) , J. Zezulák [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Filípek [-] , Z. Suk [-] (66. M. Čermák [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Nováček [-] - O. Zenáhlík [-] , L. Hanousek [-] , A. Vejsada [-] , T. Vejsada [-] , P. Paťha [-] - P. Bystričan [-]

Hráči zápasu: T. Vacek , V. Mareš - J. Jíša , A. Vejsada .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.