Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice na domácím hřišti porazily potápějící se Budíkov


Branky


0

Za pět odehraných kol pouhý jeden bod. Taková je bilance Rovnosti Budíkov, který se propadá tabulkou stále níže a čeká ho nelehký souboj o záchranu v soutěži. Naopak tým Košetic potvrdil solidní formu v jarní části sezony a s přehledem si pohlídal vítězství na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání si domácí Košetice vytvořily mírný tlak, který dokázaly využít již ve 3. minutě, když se prosadil domácí kapitán Tomáš Vejsada. Tlak Košetic trval prakticky po celý první poločas, nicméně do větších příležitostí se domácí nedostávali. Až těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku rozvlnil podruhé síť hostů Kubů.

Do druhého dějství vstoupili domácí opět perfektně. Ve 47. minutě se prosadil košetický útočník Kwadwo. Hosté z Budíkova se nechtěli vzdát a převzali iniciativu. Drželi míč na svých kopačkách, leč žádná příležitost nepřišla. A tak závěr patřil znovu domácím. Konkrétně vystřídavšímu Filípkovi, jenž v rozmezí dvou minut dostal míč dvakrát za brankářovi záda a potvrdil tak vysokou výhru Košetic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Tomáš Vejsada, kapitán Košetic: Potřebovali jsme vyhrát, abychom získali jistotu záchrany, a to se nám povedlo. Celý zápas jsme byli lepší, což jsme také potvrdili i střelecky.

TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Vstoupili jsme do utkání v nekompletní sestavě. Dostali jsme lacinou branku hned na začátku a sami jsme nedokázali brankáře domácích prakticky vůbec ohrozit. Soupeř byl zkrátka lepší.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - V. Vlk ml. [-] , Z. Suk [-] , L. Hanousek [-] , A. Vejsada [-] - P. Paťha [-] (67. P. Filípek [-] ) , T. Vejsada [-] , O. Zenáhlík [-] , T. Bejček [-] (83. M. Fenár [-] ) - L. Kubů [-] , A. Kwadwo [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Zet [-] , J. Zour [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] - M. Páša [-] , R. Smereka [-] (50. J. Novák [-] ) , M. Vodrážka [-] , L. Kavka [-] - J. Kavka [-] (70. M. Bárta [-] ) , F. Žáček [-]

Hráči zápasu: A. Kwadwo , T. Vejsada - J. Zour , M. Zet .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.