3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev doma podlehla Budíkovu, za který opět řádil Lukáš Kavka


Branky


29. J. Mezera , 51. M. Kůta , 65. J. Mezera - 13. L. Kavka , 37. L. Kavka , 66. L. Kavka , 90. J. Zour
0

Fotbalista nedává hattrick každý den, a proto je to vždycky záležitost vskutku hodna obdivu. Ovšem vstřelit dva hattricky ve dvou utkáních po sobě, to už je majstrštyk! A přesně to se povedlo budíkovskému šutérovi Lukášovi Kavkovi. Minulý týden sestřelil na domácím hřišti Lípu, v tomto kole tentokrát řádil na hřišti Horní Cerekve a byl hlavní osobností sobotního utkání, které Budíkov zvládl a zvítězil brankou Jana Zoura v nastaveném čase 3:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se odehrával za mírné převahy domácích, nicméně rychlostně velmi dobře disponovaný Lukáš Kavka dělal obraně Horní Cerekve veklé potíže při brejkových situacích, kam budíkovští s oblibou vyráželi. Už ve 13. minutě to byl právě zmiňovaný Kavka, který otevřel skóre utkání. Po necelý půlhodině hry však dokázal na 1:1 srovnat zkušený Jiří Mezera. O osm minut později se však znovu prosadil Kavka. 

 

Ve druhém dějství se hrála kopaná nahoru dolů. Spousta vyložených brankových příležitostí zůstala nevyužita. Domácí dokázali nejprve v 51. minutě Kůtou vyrovnat a v 65. minutě dokonce dostal Horní Cerekev do vedení znovu Mezera. Ovšem radost domácích netrvala dlouho. O minutu později si totiž znovu vzala slovo noční můra domácích Lukáš Kavka a vyrovnal na 3:3. Šťastnější byli nakonec přece jenom hosté, když v nastaveném čase znovu po krásné akci Kavky rozhodl utkání Jan Zour. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Vítězslav Skopal, člen realizačního týmu Horní Cerekve: Byl to snaživý výkon, ale v obranné hře se projevily naše velké nedostatky.

TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Z Horní Cerekve jsme si přivezli velmi cenné tři body. Na obou stranách totiž bylo hodně příležitostí ke vstřelení branky. Spravedlivější by byla nejspíše remíza, ovšem my byli šťastnější a zvítězili jsme.



Sestavy


SK Horní Cerekev
P. Chadim [-] - M. Duba [-] , A. Šimák [-] , Š. Filsoch [-] , J. Šetek [-] - J. Havel [-] , L. Suchý [-] (72. L. Havelka [-] ) , M. Kůta [-] , M. Šimák [-] - J. Serbus [-] , J. Mezera [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Bleha [-] , V. Haman [-] , M. Zet [-] , J. Zour [-] - M. Kovář [-] , D. Čekan [-] , M. Páša [-] , T. Prokop [-] - K. Grant [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 35. M. Duba , 45. L. Suchý , 80. M. Šimák , 85. J. Havel - 65. D. Čekan , 82. K. Grant , 85. V. Haman .
Hráči zápasu: L. Suchý , A. Šimák - M. Bláha , L. Kavka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.