2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka si pohlídala utkání s Budíkovem


Branky


0

Mírovka, která poslední dvě kola prohrála a neoplývá přesvědčivou formou, přivítala na svém hřišti fotbalisty Budíkova, jimž stačilo k jistotě záchrany uhrát alespoň bod. To se jim nakonec nepovedlo a ve vyrovnaném utkání s Mírovkou prohráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně. Už v 7. minutě se do šance po rychlém útoku dostal Petr Dvořák, ovšem mířil mimo. V 17. minutě kopali domácí z hranice velkého vápna přímý kop, který však skončil na břevně. O dvě minuty později se v úniku objevil domácí Lacina, ve vápně byl sražen brankářem a sudí pískal pokutový kop. K tomu se postavil Němec a nezaváhal. Ve velké šanci se na konci prvního poločasu objevil Martínek po centru Němce, ovšem nedokázal trefit míč.

 

Na začátku druhého dějství se ve velké šanci objevil nejlepší hráč hostů Kavka, ale toho perfektním zákrokem vychytal domácí brankář. Brankář Berky domácí podržel i deset minut před koncem, když se hosté objevili ve dvou slibných šancích. Budíkovští se už do konce utkání prosadit nedokázali a odjeli z Mírovky bez bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Karel Heřmánek, vedoucí týmu Mírovky: Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě. Chtěl bych pochválit brankáře Berkyho a levého obránce Martínka.

TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Utkání se nám vůbec nepodařilo. Sice jsme měli nějaké šance, ty jsme ovšem neproměnili. Domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - P. Heřmánek [-] , M. Martínek [-] , D. Dvořák [-] , P. Rázl [-] - P. Dvořák [-] (77. I. Pylypenko [-] ) , R. Němec [-] (89. R. Maťko [-] ) , J. Mejstřík [-] , J. Šimon [-] - L. Freudenreich [-] , P. Lacina [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Vodrážka [-] , V. Haman [-] , M. Zet [-] , T. Prokop [-] - M. Kovář [-] , D. Čekan [-] , M. Wallisch [-] , M. Páša [-] - R. Smereka [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 16. P. Rázl - 19. M. Bláha .
Hráči zápasu: M. Martínek , J. Berky - M. Zet , L. Kavka .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.