5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky nadělily Mírovce rukavici


Branky


10. J. Žíla , 27. J. Kubát , 32. J. Žíla , 42. J. Žíla , 71. J. Fic
0

Za úmorného odpoledního horka přivítali domácí fotbalisté na svém hřišti hosty z Mírovky. Utkání bylo rozhodnuto prakticky již v prvním poločase, když se třemi brankami znovu blýskla dlouhodobá štocká opora Jan Žíla. Štoky svoje domácí utkání bez problému zvládly a zvítězily nad Mírovkou vysoko 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání byl z obou stran vlažný, k čemuž samozřejmě přispělo i úmorné letní horko. Jako první otevřel skóre utkání štocký kanonýr Žíla a poslal domácí do vedení. Po necelé půlhodině hry se do šance dostal domácí Kubát a ve své příležitosti nezaváhal. Dvoubrankový rozdíl do poločasu zvýšil znovu domácí kapitán Žíla, který se trefil do konce prvního dějství ještě dvakrát a Štoky tak odcházely na poločasovou přestávku s luxusním čtyřbrankovým vedením.

Ve druhé půli domácí jasně diktovali tempo utkání a vypracovali si hned několik brankových příležitostí. Jednu z nich dokázal zužitkovat v 71. minutě Fic a upravil tak skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
David Kunc, obránce Štoků: Celý tým si zaslouží obrovskou pochvalu za předvedený výkon v utkání, které nebylo v úmorném vedru vůbec jednoduchý.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér Mírovky: Na zápas jsme se snažili připravit, ale práci nám neusnadnila velká marodka v týmu. Nicméně na to se nemůžeme vymlouvat, protože utkání rozhodl nadstandardní útočník Žíla, na kterého jsem hráče před utkáním upozorňovala. Bohužel jsme ho neuhlídali a Štoky nám naši výhru z podzimu vrátily i s úroky. Utkání jsme nezvládli.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-] - L. Havel [-] , J. Fic [-] , J. Dáňa [-] , A. Dáňa [-] (76. D. Šprla [-] ) - J. Holík [-] , J. Žíla [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - P. Dvořák [-] , M. Martínek [-] , M. Zacha [-] , R. Vrba [-] - J. Šimon [-] , J. Mejstřík [-] (74. I. Pylypenko [-] ) , M. Semrád [-] (74. Š. Drobný [-] ) , M. Netopilík [-] - L. Semelka [-] , P. Lacina [-]

ŽK: 40. J. Šimon , 65. M. Semrád .
Hráči zápasu: A. Dáňa , J. Žíla .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.