L. Kavka 32.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov zvítězil nad Lučicí těsným rozdílem 1:0


Branky


32. L. Kavka
0

V předposledním kole se mezi sebou utkali fotbalisté Budíkova a Lučice. K vidění bylo větší množství šancí, avšak branka padla pouze jedna, a to ze strany domácího Budíkova. Domácí v tomto utkání tedy zvítězili a získali 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupila hostující Lučice, která měla jasně navrch. Dostali se do dvou velkých šancí, které však domácí brankář Bláha zlikvidoval a domácí tým podržel. Největší šance Lučice přišla ve 23. minutě, kdy Teplan sám v souboji s Bláhou neuspěl. Gólu se domácí Budíkov dočkal až ve 32. minutě, kdy se po dlouhém nákopu prosadil Lukáš Kavka, který brankáři hostující Lučice nedal žádnou šanci.

 

Ve druhé půli měla více ze hry Lučice, ale pozorná obrana Budíkova nepouštěla hosty do vážnějších šancí. Při dalších dvou šancích opět výborně zasáhl domácí brankář Michal Bláha. K vidění bylo ještě několik šancí, které však brankou neskončily. Utkání tedy rozhodl prvním a jediným gólem domácí hráč Kavka a Budíkov doma získal tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Martin Soukup, vedoucí týmu Budíkova: Na hráčích mi dnes chyběla bojovnost a větší nasazení, avšak i přes to se nám podařilo důležitý zápas vyhrát.

TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: Hráli jsme s nejslabším soupeřem v I. B třídě. To co se tam hraje nemá s fotbalem nic společného. My jsme k tomuto fotbalu bohužel přizpůsobili, nedali jsme svoje vyložené příležitosti a soupeř měl naopak obrovské štěstí. Připadalo mi, že někteří naši hráči hrají bez zájmu, že vůbec nechtějí hrát a jsou smířeni se sestupem.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - D. Čekan [-] , V. Haman [-] , M. Zet [-] , J. Zour [-] - T. Prokop [-] (87. J. Novák [-] ) , J. Novák [-] (81. M. Wallisch [-] ) , F. Žáček [-] , D. Novák [-] - L. Kavka [-] , K. Grant [-]

TJ Sokol Lučice
J. Šimánek [-] - J. Doležal [-] , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] , T. Teplan [-] (83. J. Vaňkát [-] ) , J. Pudil [-] (71. P. Nedoma [-] ) - . Colka [-] (68. J. Kolář [-] ) , P. Blažek [-] , R. Provazník [-] , F. Jonáš [-] , M. Krupička [-]

ŽK: 88. M. Bláha - 58. R. Provazník .
Hráči zápasu: M. Zet , M. Bláha - M. Krupička , P. Nechvátal .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.