Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Humpolce v posledním kole rozstřílela Chotěboř B vysoko 6:1


0

Humpolecká juniorka přivítala na svém hřišti fotbalisty z Chotěboře. V posledním kole bylo na utkání znát, že ani jednomu z celků téměř o nic nejde, neboť postrádalo tempo a náboj. Humpolečtí zvládli skvěle první poločas, který zcela ovládli a nasázeli do chotěbořské sítě rovných pět branek. O poločasové pauze tak bylo prakticky rozhodnuto. Hosté se dočkali alespoň čestné branky, která kosmeticky upravila skóre na konečných 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání dvou rezerv týmů z krajského přeboru přineslo již od úvodu kombinační fotbal, který však postrádal nasazení. Úvodní minuty patřily hostům, kteří byli lepší v kontrole míče, ovšem domácí fotbalisté byli připraveni kontrovat do brejků, což jim vycházelo na jedničku z hvězdičkou. Už v 10. minutě otevřel skóre Šilpoch. Ve 24. minutě se v šanci objevil Štěpán a zvýšil na dvoubrankové vedení. Když o tři minuty později zvýšil na 3:0 Kříženecký, bylo jasné, že utkání zcela ovládnou domácí. Ti do konce první půle stačili přidat další dvě branky a odcházeli tak na poločasovou přestávku s luxusním vedením 5:0. 

 

Hosté z Chotěboře se nechtěli vzdát a toužili vstřelit alespoň čestnou branku. Přitlačili domácí na jejich polovinu, ovšem byli to znocu chotěbořští, kdo inkaksoval. V 56. minutě se podruhé v utkání prosadil Kříženecký. Kýženého gólu se přece jenom hosté dočkali, když se v 66. minutě trefil Běloušek a upravil konečné skóre na 6:1.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Bylo to spíš takové pohodové utkání, které skončilo naší zaslouženou výhrou.

FC Chotěboř B
Jiří Turek, trenér Chotěboře B: Jeli jsme na utkání s dorostenci, protože nás bylo málo a také jsme chtěli, aby si to vyzkoušeli. Myslím, že jsme odehráli vyrovnané utkání, ale Humpolec dokázal proměnit svoje příležitosti.



Sestavy


AFC Humpolec B
V. Brávek [-] - M. Metál [-] , J. Málek [-] , F. Kubíček [-] , A. Beránek [-] - J. Žatečka [-] , M. Šilpoch [-] , T. Doležal [-] , D. Kříženecký [-] (66. T. Brdečka [-] ) - Z. Štěpán [-] , J. Prokop [-]

FC Chotěboř B
T. Dobrovolný [-] - O. Šimon [-] , D. Čapek [-] , R. Fiala [-] , M. Dočkal [-] - M. Pospíšil [-] , M. Běloušek [-] , J. Novák [-] , T. Kohout [-] - A. Turek [-] , P. Krédl [-]

ČK: 10. M. Metál .
Hráči zápasu: Z. Štěpán , J. Žatečka - D. Čapek , T. Kohout .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.