2:1
(2:0)
72. M. Pecka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov doma porazil Šebkovice a v boji o záchranu získal velice důležité 3 body.


Branky


0

Stonařov potřebuje bodovat každé kolo a vítězství nad Šebkovicemi je velice příjemná zpráva pro jejich fanoušky, neboť přeskočili Studenec, který je rázem na předposledním místě a bodově se dotáhli na dvanácté Křoví.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu Stonařovu, který se zaslouženě dostal do dvoubrankového vedení. První šanci měl domácí, ale nastřelil pouze tyč. V 15 minutě po dlouhém autu odcentroval Škrdla a Kozojed tečovanou střelou poslal domácí do vedení. Poté musel vytáhnout skvělý zákrok Kuba po střele Kubíka. Do poločasové přestávky přidali domácí ještě jednu branku. Po dlouhém nákopu domácího golmana se dostal ke střele Kozojed, jeho pokus Kuba vyrazil před dobíhajícího Příhodu, který stál před prázdnou bránou a nezaváhal. Začátek druhé půle nebyl pro diváky moc atraktivní. Až v 60 minutě se začali osmělovat i hosté, když velké šanci se objevil Dvořák ale jeho pokus vyrazil brankář na roh. V 72. minutě se podařilo hostům snížit Peckou. V dalším průběhu utkání mohli domácí výhru zpečetit po rychlých brejcích, ale svoje šance nedokázaly proměnit. Nakonec mohli litovat, protože se do dvouch tutovek dostali hostující Štveráček s Dvořákem, ale totálně selhali. V zajímavém utkání získali 3 body hráči Stonařova a stále jsou ve hře o udržení soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Kozojed [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - M. Pecka [-] , P. Hrůza [-] , J. Fejta [-] , D. Kašpárek [-] - Z. Přibil [-] , M. Chytra [-] , L. Štveráček [-] , D. Večeřa [-] - P. Kotačka [-] , Š. Dvořák [-]

Hráči zápasu: P. Kozojed - M. Pecka .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.