Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmolovy už mají postup jistý


0

Domácí si předčasně zařídili účast v příštím kole okresního přeboru. Momentálně mají náskok před druhým Keřkovem jedenáct bodů a do konce soutěže už zbývají pouhá tři kola. Takže jejich největší soupeř je nemůže předstihnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel domácím na jedničku. Už ve 4.minutě se z rohu prosadil Hrdlička, po chvilce vyslal Vaněček kolmicí do gólovky Berana a ještě do půlhodiny přidal z dorážky branku Strašil. Hosté poprvé zahrozili ke konci poločasu a hned nebezpečně z přímého kopu vytěsnil střelu brankář Vávra na břevno.   

 

Vstup do druhé půle nebyl úplně podle představ šmolovských hráčů, ale z letargie je probral Hrdlička svým druhým golem. V zápětí je uklidnil Vaněček a o chvilku déle zkompletoval Hattrick kanonýr Hrdlička. Ten se poté zatáhl na stopera místo Poláka a ten nádhernou střelou v závěru utkání zakončil stav utkání na skóre 7:0. V závěru utkání ještě vyslali hosté nádhernou střelu na zadní růžek, ale brankář Vávra byl rezolutně proti a blýskl se druhým zákrokem snů.



Ohlasy k zápasu


TJ Šmolovy
Tomáš Beran, hráč Šmolov: „Do utkání jsme vstoupili odhodlaně rozhodnout boj o titul ještě před vzájemným utkáním s Keřkovem. Začátek nám vyšel více než náramně. Ve druhém poločase jsme nechtěli předvést stejné polevení jako v Sobíňově, ale zase nám trvalo deset minut, než jsme se rozkoukali, ale pak nás probral gól Hrdličky.“

TJ Sokol Leština B
Jiří Piskač, trenér Leštiny B: „Z naší strany bída utrpení. Nejhorší výkon, který jsme předvedli. Sestava nebyla ideální, protože jsme se nesešli. Nejde ani nikoho pochválit. Výsledek odpovídá předvedené hře.“



Sestavy


TJ Šmolovy
A. Vávra [-] - L. Koblížek [-] , M. Jaroš [-] (58. M. Horák [-] ) , R. Polák [-] , p. Kulhánek [-] - J. Martínek [-] , M. Strašil [-] (46. D. Toman [-] ) , T. Beran [-] , J. Kučírek [-] - A. Vaněček [-] , J. Hrdlička [-]

TJ Sokol Leština B
P. Kubát [-] - L. Reichman [-] , Š. Drahokoupil [-] , M. Proněk [-] , J. Aubrecht [-] - J. Staněk [-] , J. Proněk [-] (59. D. Leskovjan [-] ) , J. Havel [-] , P. Fiala [-] - D. Hospodka [-] , M. Reichman [-] (69. P. Pajonk [-] )

Hráči zápasu: J. Hrdlička .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.