2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna smírně s Kamenným Újezdem


Branky


10. M. Homer , 42. D. Fuciman - 23. M. Sládek , 51. D. Frnka
22

 

Zachraňující se Zlatá Koruna přivítala hosty z nedalekého Kamenného Újezdu. Domácí po minulém vysokém vítězství pomýšleli na výhru i v tomto utkání. Kameňák ale také nepřijel s jiným úmyslem, takže se na menším hřišti očekával dobrý duel.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro domácí Zlatou Korunu

 

A utkání začalo lépe pro domácí borce, kteří hráli aktivně a věděli, o co jim v zápase jde. V 10. minutě se uvolnil Homer a otevřel skóre – 1:0. Vedení ovšem netrvalo dlouho, protože ve 23. minutě se prosadil Sládek a vyrovnal – 1:1. Dále se hrál svižný fotbal se spoustou šancí, ale zejména pro domácí bylo velké procento šancí neproměněných. Mimo jediné, když se ve 43. minutě dostal k míči Fuciman a poslal gólem do šatny domácí opět do vedení – 2:1. Z minulého kola čtyřgólový střelec tak potvrdil stoupající formu, která se v závěrečných bojích bude hodit.

 

Frnka zmrazil domácí

 

Do druhého poločasu tentokrát vstoupili lépe hosté. V 51. minutě se po rychlé akci dostal míč k Frnkovi a ten vyrovnal na 2:2. To domácí opařilo a začali kupit chyby, které ovšem hosté nevyužili. V poslední čtvrthodince se domácí nadechli k zvratu v utkání, ale pořád je trápila koncovka, takže výsledek utkání už se nezměnil a zápas tak skončil, zřejmě spravedlivou, remízou. Zlatá Koruna bude muset znovu zabrat a v příštím kole v Boršově nad Vltavou vyhrát. Kamenný Újezd doma přivítá Novou Ves – Brloh.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Oproti minulému vydařenému utkání v Nové Vsi nám přibyli opět dva lidi na marodce, takže jsme museli zase míchat se sestavou. Nicméně jsme začali utkání dobře a celý první poločas hráli aktivně a po zásluze vedli 2:1, i když vedení mohlo být vyšší. Ovšem nám nevyšel vstup do druhého poločasu, kdy jsme z rychlé akce hostů v 51 minutě inkasovali. To nám na klidu moc nepřidalo a hosté byli v této pasáži lepším týmem. Od 75 minuty jsme opět rychlonohé hosty zatlačili na jejich půlku, bylo tam hodně rohů a i šance. Ale tlak to byl spíše křečovitý a bez gólového efektu. Hosté taky párkrát zahrozili, takže nakonec je bod pro oba asi spravedlivý. Pro nás je to ovšem v závěru soutěže nepříjemná ztráta a můžeme jenom litovat neproměněných šancí z první půle. Záchranu už bohužel nemáme ve svých rukou, ale budeme bojovat až do konce.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Po delší době se nám podařilo bodovat. V prvním poločase byli lepší domácí, ve druhém my. V poločase jsme si v kabině řekli, že to, co zase předvádíme, je k pláči a kluci si to vzali k srdci a druhý poločas byl o něčem jiném. Myslím, že dle průběhu zápasu je remíza zasloužená. V klíčových momentech nás podržel brankář Kvasnička.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] (72. O. Liška [-] ) , M. Kalista [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Houska [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] , J. Komberec [-] (83. H. Švec [-] ) , A. Černý [-] , D. Čermák [-] (51. V. Kotalík [-] ) , P. Petkov [-]

Hráči zápasu: F. Kvasnička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - KOLLMANN Jaroslav, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Petr Gallistl
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 1, bez komentáře.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Za mě jasná jednička .Jinak končím v Koruně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích