R. Durda 45.
M. Čermák 57.
R. Durda 59. (p.)
3:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice na úvod jara nezaváhaly


Branky


45. R. Durda , 57. M. Čermák , 59. R. Durda (p.) - 24. M. Novotný , 31. J. Rakušan , 68. J. Jurka , 89. M. Máca (p.)
0

Vedoucí celek soutěže Třebelovice vstoupily do jarní části tříbodovou přestřelkou na půdě Horního Újezdu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovali jednogolový náskok

 

V prvním jarním kole zavítal na hřiště Horního Újezda lídr tabulky tým Třebelovice. Do utkání hraném za pěkného počasí vstoupili aktivněji hosté a již v 5. minutě nastřelili tyč Hradeckého branky. V 8. minutě se v dobré příležitosti objevil hostující útočník, ale Hradecký jeho pokus hlavičkou vyrazil na roh. V 19. minutě se poprvé připomněli i domácí, když po přihrávce Zvěřiny  vystřelil nebezpečně z hranice velkého vápna Čermák. Jeho pokus Nesiba vyrazil na roh. Ve 25. minutě se již hosté radovali z vedoucí branky, když Novotný v samostatném úniku obešel Hradeckého a otevřel skóre utkání 0:1. Ve 27. minutě se do velké příležitosti dostal domácí Durda, ale hlavou branku netrefil. A tak udeřilo na druhé straně. Po dlouhém nákopu za obranu postupoval opět sám na Hradeckého Rakušan, který neměl problém zvýšin na 0:2. V 39. minutě se mohli radovat i domácí, když Durda rychle rozehrál přímý kop a Zvěřina sám postupoval na brankáře, ale branku netrefil. Domácí se přece jen dočkali zásluhou Durdy, který v poslední minutě první půle využil zmatku v malém vápně a snížil na 1:2.

 

Domácí výsledek otočili, ale nakonec prohráli

 

 

     Domácí vstoupili do druhé poloviny lépe a z úvodního tlaku vytěžili vyrovnávací branku. Na středu hřiště se uvolnil Durda a krásnou přihrávkou vyslal Čermáka do úniku a ten obstřelil vybíhajícího brankáře a srovnal stav na 2:2. O 2 minuty později hosté zahráli ve velkém vápně rukou a kopala se penalta. Tu s jistotou proměnil Durda 3:2. Hosté působili podrážděně a z toho pramenila 1. červená karta, kterou obdržel Sedlák. Tato situace spíše hostům pomohla a domácím uškodila. Začalo se hrát na jednu bránu, hosté byli aktivnější a domácí jakoby na hřišti nebyli. Z toho vyplynula vyrovávací branka, kterou střelil v 68. minutě po pěkné kombinaci Jurka. V závěru utkání se do úniku dostal domácí Čermák, kterého zastavil jen za cenu faulu Krula a i on uviděl červenou kartu. V 87. minutě měl na hlavě vítězný gól domácí Macháček, ale těsně minul. V poslední minutě utkání posoudil rozhodčí souboj mezi Ošmerem a Novotným jako penaltový. K penaltě se postavil Máca a rozhodl o osudu  utkání – 3:4.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Hosté byli v provní polovině lepší a zaslouženě vedli. Nás dostala do hry branka v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhé poločase jsme se zlepšili a po zásluze jsme otočili výsledek. Paradoxně nám ublížilo dvojí vyloučení soupeře a zbytek utkání jsme nezvládli.“




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Václavek [-] , P. Míča [-] (60. M. Veselý [-] ) , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] (78. D. Macháček [-] ) , L. Sláma [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , V. Pavlík [-] , M. Novotný [-] (46. J. Kučera [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - R. Jurka [-] (55. K. Kapko [-] ) , J. Čurda [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Coufal [-] (89. M. Kabelka [-] ) , P. Sedlák [-]

ŽK: 31. M. Novotný , 40. P. Míča - 39. P. Sedlák , 71. J. Krula , 76. M. Máca . ČK: 62. P. Sedlák , 85. J. Krula .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KOVÁŘ Zdeněk, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.