Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov dokázal smazat třígólové manko


12

Fotbalisté Chlístova dokázali po změně stran vymazat ztrátu tří gólů a zaznamenali důležitou remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí třemi góly

V dalším mistrovském utkání Chlístov změřil síly na domácím hřišti s mužstvem z Hrotovic. Vhledem k tomu, že v minulém utkání v Horním Újezdě se zranil i  druhý golman domácích Jiří Mastný a s největší pravděpodobností bude domácím chybět i v několika dalších zápasech, tak museli tento post vyřešit některým z hráčů. Tuto zodpovědnost na sebe vzal Miroslav Svoboda. Zápas začali domácí velice vlažně a bez jakékoliv jiskry. Hosté začali diktovat tempo hry hned od první minuty. Z domácí strany se nedařilo vůbec nic. Chyběla bojovnost , nasazení, chybovali i v těch nejjednodušších přihrávkách a do zakončení  se dostávali pouze sporadicky. Tohoto přístupu samozřejmě soupeř využil a dostával se do jedné šance za druhou. Hned v 8.minutě poslal hosty do vedení Matěj Růžička a o šest minut později skóroval také Pokorný Emil. Toto však nebylo ze strany soupeře vše, protože ve 22. minutě se trefil Michal Blatný a hrotovičtí rázem vedli o tři branky. Z tohoto úvodu byli domácí jako opaření a nedokázali se dostat do hry. V probíhající 38. minutě se zranil hostům Pokorný Emil, který byl do té doby jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti, tvořil soupeřovu hru a zakládal většinu jejich akcí. Od té doby soupeř trochu polevil a hra se začala srovnávat. Do konce poločasu však domácí brankově zareagovat nedokázali a proto šli do kabin se tříbrankovým deficitem. Vzhledem k průběhu prvního poločasu bylo nutné v domácích řadách udělat změny, které by mohly vést ke zlepšení. Z tohoto důvodu Miroslav Svoboda opustil branku, ve které jej nahradil David Brestovský. Postavil se na střed zálohy, aby oživil hru domácích.

Domácí zbraně nesložili a vyrovnali

Do druhého poločasu také naskočil Ladislav Hrbáček, se kterým nebylo v tomto utkání počítáno, vzhledem k jeho doléčení zranění z minulého kola. Se sebezapřením a chutí s utkáním ještě něco udělat, ale i přes tento hendikep do utkání naskočil. Mimo tyto tři změny došlo ještě k přeskupení záložních řad. Těmito změnami a rošádou v sestavě domácí soupeře úplně zaskočili. Hned od úvodní minuty druhého poločasu začali diktovat tempo hry, soupeře  zatlačili na jeho polovinu a vytvářeli si jednu brankovou příležitost za druhou. V první desetiminutovce svoje šance sice zahodili, ale v probíhající 57. minutě si ideálně do malého vápna naběhl na přihrávku z boční strany Karel Kocmánek a šikovně změnil golmanovi směr míče a snížil na 1:3. Tentýž hráč o pět minut později se ve velkém vápně opět zorientoval nejlépe a svoji druhou brankou snížil na rozdíl jedné branky. Toto domácí ještě více nakoplo a bylo vidět, že utkání chtěli minimálně vyrovnat. Poté si vypracovali ještě několik brankových příležitostí, které však zůstaly bez využití. Pět minut před koncem se však k míči v soupeřově pokutovém území dostal Jakub Pokorný, s přehledem jej uklidil do soupeřovi branky a srovnal tak na 3:3. Vzhledem k tomu, že soupeř byl velice zaskočen, tak i v poslední pětiminutovce domácí nechtěli remízový výsledek bránit, ale snažili se o rozhodující branku. Dvě šance si na toto ještě vypracovali, ale brankově  je již nedokázali proměnit. Soupeř ve druhém poločase hrozil pouze z ojedinělých protiútoků, ale je pravdou, že i přes tuto skutečnost měl dvě brankové příležitosti, které v obou případech končili na tyčích domácí branky.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání tedy viděli diváci zápas dvou absolutně rozdílných poločasů, kdy v prvním poločase dominovali hosté a ve druhém poločase jednoznačně my. Za druhý poločas si naši hráči zaslouží pochvalu, zejména za to, že zápas, ve kterém již prohrávali o tři branky se hned od úvodu druhého poločasu pokusili dotáhnout do zdárného konce. Vzhledem k průběhu utkání musíme být však s bodem spokojeni, protože soupeř v prvním poločase zahodil ještě několik brankových příležitostí, ve druhém nastřelil dvakrát tyčku a v osmatřicáté minutě se jim zranil do té doby nejlepší hráč na hřišti Pokorný Emil, který byl do té doby motorem jejich mužstva.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Svoboda [-] - T. Zerzánek [-] , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , Z. Nováček [-] - M. Patočka [-] (46. L. Hrbáček [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] - M. Kovář [-] , R. Hruška [-] -

Sokol Hrotovice
M. Virgl [-] , F. Pekárek [-] - M. Horák [-] - M. Blatný [-] , T. Hadraba [-] - M. Hrůza [-] , L. Dvořák [-] , M. Růžička [-] , E. Pokorný [-] (38. T. Novotný [-] ) , M. Růžička [-] , J. Novák [-]

ŽK: 41. T. Novotný , 86. M. Růžička .
Hráči zápasu: K. Kocmánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - OŠMERA František, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Petr Ciprys
Tip experta: výhra domácích

V případě, že se k utkání dostaví domácí kanonýr Roman Hruška tak to vidím na jednoznačnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích