Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel domácí zápas nevzdal a dokázal vyrovnat


Branky


6. O. Tůma , 58. R. Šoukal , 62. J. Tůma , 75. J. Oulehla - 2. M. Máca , 18. M. Máca , 20. M. Novotný , 36. M. Máca
12

Ani třígólové vedení Třebelovic nestačilo na výhru, poněvadž Pyšel dokázal ve druhé půli ztracený zápas vyrovnat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Máca třemi góly poslal hosty bezpečně do vedení

Domácí v posledním vzájemném utkání na půdě Třebelovic prohráli, a tak toto chtěli odčinit na svém hřišti.
Do utkání vstoupili lépe hosté, kdy už ve 2.minutě po chybě brankáře domácích, vsítil první branku Máca a hosté šli do vedení- 0:1. Hostům ale vedení dlouho nevydrželo. V 6. minutě srovnal hru Tůma O. a začínalo se od začátku- 1:1.  Poté hra docela vyrovnala, ikdyz na balonu byli lepší hosté.  To potvrdil v 18.minutě opět Máca a vrátil hostům vedení-1:2. Aby toho nebylo málo se hned ve 20. minutě prosadil hostující Novotný a zvýšil na 1:3.  Další branku přidal ve 36. minutě Máca a završil svůj hattrick- 1:4. Za tohoto stavu to pro domácí nevypadalo vůbec dobře a do kabin šli z čistou hlavou hosté.

Domácí dokázali vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili o poznání lépe domácí. Bylo to znát jak na držení míče, tak i na vytvořených šancích.  Domácí kontrolovali hru a diktovali tempo.  V 58. minutě po pohledné akci Nováček- Tůma O.- Šoukal R. poslední jmenováný snížil na 4:2.  To domácí nakoplo ještě více a hráli pouze oni.  O čtyři minuty později, a to v 62. minutě svým důrazem a tvrdou ránou snížil na rozdíl jedné branky Tůma J. -3:4.  V 70. minutě se utrhli i hosté kdy z protiútoku mohli navýšit vedení, ale proti tomu byl domácí brankář. Další rána pro hosty přišla v 75. minutě, kdy odražený míč od břevna dorazil do branky Oulehla a vyrovnal na 4:4. Domácí dále útočili za vítězstvím, ale další golová koncovka nepřišla a utkání tak skončilo nerozhodně 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Z našeho pohledu jsme si sami zápas pokazili. Hlavně první poločas, který jsme po vlastních chybách vysoko prohráli. Druhý poločas jsme jsem hráli úplně jiný fotbal a dávali branky. Škoda, ze jsme neproměnil šance, které jsme měli, protože jsme zápas měli vyhrát. Bohužel pro nás mohou být hosté rádi za remízu.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] (46. J. Skryja [-] ) - O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] - L. Sobotka [-] (39. D. Chaloupka [-] ) , J. Tůma [-] - F. Dvořák [-] , J. Oulehla [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] (46. K. Skoumal [-] ) - J. Krula [-] , P. Sedlák [-] , M. Kabelka [-] (77. D. Vala [-] ) , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Novotný [-] , J. Jurka [-]

ŽK: 55. I. Nováček - 74. V. Kotačka .
Hráči zápasu: J. Tůma - M. Máca .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KUBA Michal - PINTÉR Štefan, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Petr Ciprys
Tip experta: remíza

Po slabším začátku se Třebelovice dostávají do provozní teploty a z těžké půdy si odvezou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích