Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec si veze důležitou výhru z Horního Újezdu


Branky


16

Velmi důležitou výhru o záchranu si z Horního Újezdu přivezli fotbalisté Studence

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký začátek zvládli lépe hosté

 V tomto utkání jsme tedy soupeři vlastně tři body darovali, k čemuž vedly následující důvody. První poločas jsme nechali hrát soupeře, mysleli jsme si, že naše branky přijdou bez námahy, nechali jsme hosty jít jednoduše do dvoubrankového vedení a ve druhém poločase, i když jsme byli jasně lepším mužstvem, soupeři jsme neumožnili si vypracovat ani jednu vyloženou šanci, tak jsme si školácky vsítili vlastní branku. Ale i k takovýmto situacím ve fotbale dochází a je třeba se s tím smířit. O to je fotbal krásnější a zajímavější. Nezbývá než soupeři ke třem bodům pogratulovat. V případě, že nechceme aby se takovéto zápasy neopakovaly, tak musíme hrát oba poločasy naplno a ne dotahovat vše až ve druhém poločase. Prvních patnáct minut utkání nastavil celý průběh. Domácí nezačali špatně, již ve 2. minutě byl pěknou přihrávkou uvolněn do brejku M. Řezáč, ale při samotném zakončení si míč nakopl více než měl a nedošlo již ke gólovému zakončení. Poté se ještě dobře individuálně prosadil M. Čermák, ale i tady došlo k nepřesnému zakončení. Takže udeřili hosté. Po chybě Václavka se dostal k míči hostující M. Kříž, který hostům v 6. minutě zařídil vedení 0:1. To však nebylo vše a již za dvě minuty se po rohovém kopu radovali hosté podruhé, kdy na 0:2 zvyšoval J. Holoubek. Domácí byli zcela otřeseni, ale již v 9. minutě se střelou k pravé tyči podařilo M. Řezáčovi snížit na 1:2. Hosté si i tak vytvořili dobré střelecké příležitosti a obrana domácích někdy hasila vzniklý problém až na poslední chvíli. Hra byla otevřená a přelévala se ve vlnách, kdy byli k vidění dobré příležitosti na obou stranách. Tu největší měl v 45 minutě T. Kaláb, kdy po pěkné souhře a přihrávce P. Míči v zakončení těsně minul pravou tyč.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého poločasu šli domácí odhodlaně a snažili se manko dohnat. Vyústilo to v několik slibných, ale slabých zakončení. Hosté proto školili z produktivity a přesného zakončení, kdy v 57. minutě ze středu hřiště zvyšoval na 1:3 Michal Mrňa. Držení míče se přesunulo na kopačky hostí, nicméně se opět střídali příležitosti na obou stranách, ale ani slibná akce a šance Kalába ani Míči nevedli ke snížení. Hosté však opět potvrdili, střeleckou mušku a v 68. minutě zvyšoval již na hrozivých 1:4, opět po pěkné souhře středem hřiště Karel Mrňa. Domácí dokázali jen v 82. minutě snížit P. Míčou po přihrávce T. Kalába samostatným průnikem a přesnou střelou, i když ještě 87. minutě měl šanci T. Kaláb. Nutno zmínit, že domácí nastřelili ještě tyč a hosté toto opakovali v 90. minutě z přímého kopu. Hosté tak získali tři důležité body. Zda to bude stačit k záchraně zjistí po odehraném posledním kole.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V domácích obraných řadách se našli chyby, které hosté trestali. Domácí tým se tak nerozloučil s domácími fanoušky výhrou.

TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Dnes jsme si připsali velmi důležitou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Kučera [-] , M. Čermák [-] (85. M. Veselý [-] ) , M. Zvěřina [-] , T. Kaláb [-] , J. Pivoňka [-] (69. D. Macháček [-] ) , V. Pavlík [-] , P. Míča [-] , M. Přibyl [-] , M. Václavek [-] , M. Řezáč [-]

TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - M. Kříž [-] (90. F. Hájek [-] ) , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] (77. R. Kryštof [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (65. F. Komárek [-] ) , O. Vrba [-] , P. Matějek [-]

Hráči zápasu: M. Řezáč - P. Matějek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - PALÍK Radek (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Radek Durda
Tip experta: výhra domácích

Musíme se s fanoušky rozloučit výhrou a potvrdit tak výhru z Hrotovic. Hradecký udrží čisté konto a Kaláb s Řezáčem se postarají o branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích