1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza od 14. minuty hry


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal aktivně na obou stranách a to bylo vidět i na bodovém skóre. Po první čtvrt hodině padly obě branky zápasu. Do konce utkání již nebylo moc výrazných šancí na gól. Od začátku hry to byla remíza.

První branku střelil ve 4. minutě hry domácí Marek Tůma z rohu. Skóre vyrovnal ve 14. minutě Lukáš Varhaník protiútokem na domácího obránce a dorážel do prázdné brány. Do konce prvního poločasu se hrálo bez výrazných šancí.

V druhém poločase neskórovali domácí ani hosté, ale na každé straně bylo pár zajímavých šancí. Domácí Křišťál trefil tyčku a i hosté měli šanci, kdy dali břevno. Začal foukat vít, který znepříjemnil hru a to více hostům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl (TJ Sokol Puklice, vedoucí mužstva): "Zápas, který pro diváky moc krásy nepřinesl. Doufám, že na nás nezanevřou a přijdou i příště."

TJ Sokol Jamné
Luboš Varhaník (TJ Sokol Jamné, organizační pracovník): "Zápas byl víceméně vyrovnaný. V druhé půli ovlivněno počasím, kdy jsme hráli proti větru."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - K. Medvík [-] , R. Novotný [-] , V. Zeman [-] , F. Novotný [-] - M. Tůma [-] , D. Skotar [-] , V. Neubauer [-] (80. V. Tišl [-] ) , P. Novotný [-] (80. J. Šimek [-] ) - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-] (46. D. Skotar [-] )

TJ Sokol Jamné
R. Hanus [-] - L. Varhaník [-] , T. Skryja [-] , J. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] (72. M. Píbil [-] ) - M. Varhaník [-] , O. Vomela [-] , V. Kubín [-] , R. Musil [-] (63. M. Bruzl [-] ) - A. Kubín [-] , J. Hora [-]

ŽK: 65. V. Zeman .
Hráči zápasu: M. Tůma - L. Varhaník .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.