6:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochatec doma rozstřílel Habry


Branky


8. M. Venc , 13. L. Plodík , 15. D. Fiala , 38. M. Venc , 77. V. Brož , 90. M. Venc - 33. V. Bělák , 60. M. Vlček
0

Třetí Habry zavítaly k zápasu v Rozsochatci s vyhlídkami na alespoň dočasné druhé místo. Výhrou by totiž předskočily druhé Štoky. To ale rázně odmítli hráčí sedmého Rozsochatce, kteří nasázeli svému soupeři šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup domácích do zápasu

Mírně favorizovaný před tímto zápasem byl celek hostů z Habrů. Ale jak předpověděl expert kola, v Rozsochatci je horká půda a rozhodně se zde nevyhrává snadno. Přesto - od úvodních minut byli mírně aktivnější hosté, ale žádnou vážnější situaci si nevypracovali. Dobře hrající domácí obrana získávala většinu balónů a díky rychlému přechodu do útoku vedli domácí v 15. minutě 3:0 po trefách postupně v 8., 13. a 15. minutě od Martina Vence, Lukáše Plodíka a Dominika Fialy. Poté se hra vyrovnala. Až v 33. minutě po chybě v rozehrávce domácích snížili hosté na 3:1 zásluhou Víta Běláka. Jenže domácí si ještě do poločasu vzali zpět vedení o tři branky, když se po pěkné akci podruhé v zápase prosadil Martin Venc - 4:1.

Domácí Venc dokonal hattrick

V druhém poločase začali aktivněji hosté, ale do žádné velké šance se nedostali. Postupně se hra vyrovnala a až v 60. minutě po nedorozumění domácích podařilo Habrům snížit na 4:2 a to zásluhou Milana Vlčka. Další velká šance hostů, která by znamenala kontaktní gól však skončila na břevně. Tak trestali domácí, po přímém kopu přidal další gól hlavou Václav Brož a v 90. minutě po samostatné akci, kdy přešel přes 4 hostující hráče a z 25 metrů krásnou střelou dal konečnou podobu výsledku a zaznamenal svůj hattrick Martin Venc - 6:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rozsochatec
Jakub Fiala, trenér: Odehráli jsme výborné utkání, s těžkým soupeřem. Až na některé chyby nemám co hráčům vytknout. I hráči co přišli v průběhu hry dokázali naší hru ještě pozvednout.




Sestavy


TJ Sokol Rozsochatec
K. Peňáz [-] - M. Venc [-] , D. Pelikán [-] , J. Bílek [-] , L. Plodík [-] (85. L. Chlubný [-] ) , D. Fiala [-] (79. J. Jelínek [-] ) , D. Dundáček [-] , L. Mutl [-] (64. P. Dundáček [-] ) , V. Brož [-] , R. Venc [-] , M. Šimek [-]

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - M. Bernat [-] , M. Vlček [-] , P. Vlček [-] (82. M. Rainiš [-] ) , M. Janouch [-] , R. Krátký [-] - L. Klouček [-] , P. Vlášek [-] , F. Fanta [-] - J. Bártík [-] (22. L. Vavřička [-] ) , V. Bělák [-] (46. J. Řezníček [-] )

ŽK: 42. M. Šimek , 50. J. Bílek , 54. V. Brož - 40. P. Vlášek , 57. L. Vavřička , 82. M. Janouch .
Hráči zápasu: K. Peňáz , M. Venc .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - KRONDRÁF Jan, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.