2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa doma porazila Lučici


Branky


0

Souboj dvou týmu ze středu tabulky zvládla domácí Lípa, která vedla o dva góly a přestože soupeř zdramatizoval a snížil na rozdíl jediné branky, vyrovnat se mu již nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havel poslal domácí do vedení

Utkání začalo z obou stran katastrofálním fotbalem, snad tomu napomáhal i silný vítr, ale každopádně šlo vidět, že šlo o první mistrovský zápas a týmy nejsou ještě úplně rozehrané. Týmy byly zvyklé na rovnou umělou trávu, kde míč tolik neskáče, v Lípě byla tráva poměrně nerovná, pochopitelně po zimě. Úvodní půlhodinku byla lepší domácí Lípa a svoji převahu zužitkovala v 27. minutě, když utekl po křídle domácí bek a přesným centrem našel parádně hrajícího Jakuba Havla a ten se hlavou nemýlil - 1:0. Pak se domácí zatáhli a jakoby se začali strachovat o výsledek, takže museli čelit útokům soupeře. Ten se ale neprosadil a tak se šlo do kabin o poločase za stavu 1:0 pro domácí Lípu.

Lučice snížila, vyrovnat se jí však nepodařilo

Druhá půle opět začala velkými nepřesnostmi na obou stranách, ale postupem času se hra lepšila. Bylo tomu v 65. minutě, kdy nedorozumění v hostující obraně využil domácí Tomáš Vendl a prostřelil brankáře hostů Rýdla - 2:0. Pak domácí v 70. minutě vystřídali zkušeného harcovníka Váchu a od té doby šla jejich hra výrazně dolů. Na rozdíl jedné branky se v 78. minutě lučičtí dostali zásluhou v tomto zápase velmi aktivního Martina Lančariče, který snížil na 2:1. Pak ještě hosté zahrozili z pár standardních situací, ale na vyrovnání už se nezmohli. Všechny tři body tak zůstaly doma v Lípě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Josef Kutrvašl, trenér: Vstup do obou poločasů byl v podání obou týmů katastrofální, zřejmě díky silnému větru i horšímu terénu. Jinak to bylo takové průměrné utkání. Do utkání jsme vstoupili lépe my, vystřídáním Váchy šla naše hra dolů.




Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - V. Vácha [-] (70. R. Krpálek [-] ) , F. Sochor [-] , M. Špinar [-] , J. Prokš [-] (90. P. Souček [-] ) , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , J. Havel [-] , M. Fejt [-] , T. Vendl [-] (88. L. Starý [-] ) , R. Souček [-]

TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - P. Blažek [-] , D. Jiráček [-] (73. J. Doležal [-] ) , M. Krupička [-] , J. Kolář [-] (64. M. Hübner [-] ) , N. Vrána [-] , M. Mazuch [-] , J. Pavlík [-] , M. Lančarič [-] , F. Jonáš [-] , Z. Pecha [-]

ŽK: 50. J. Prokš - 8. D. Jiráček , 25. M. Mazuch .
Hráči zápasu: P. Vašák , J. Havel - M. Lančarič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - SLIŽ Emil, SYNECKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.