M. Švec 60.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled loupil v Lučici


Branky


10

Oslabená Lučice přivítala na svém hřišti čtvrtý Pohled, který byl mírným favoritem tohoto utkání. Lučice dlouho odolávala, nakonec však inkasovala na konci poločasu a soupeř už dotáhl zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dlouho drželi krok

Pohled se vzhledem k rekonstrukci hřiště v rámci své venkovní tour vydal na hřiště do Lučice, která zatím není v úplně nejlepším rozpoložení. Spousta dlouhodobě zraněných nemohla do zápasu zasáhnout a ta došlo i k povolání některých hráčů z B týmu ze čtvrté třídy. Nicméně domácí se dlouhou dobu drželi a soupeři nedali rozhodně nic zadarmo. Hra šla dolů, když se zranil další z domácích - Martin Lančarič - a musel být střídán. Pak již hosté z Pohledu dominovali a gólu se dočkali na konci poločasu, přesně v 39. minutě, kdy se prosadil Jan Hospodka - 0:1. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostujícího mančaftu z Pohledu.

Domácí přidali alespoň čestný zásah

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe aktivnější hosté, ale domácí si drželi  stále pouze jednobrankovou ztrátu. Jenže když pak těsně před uběhnutím první hodiny zápasu skórovali hosté dvakrát v rozmezí tří minut, bylo jasné, že domácí to opravdu nebudou mít lehké. Nejprve v 55. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase hostující Jan Hospodka - 0:2 a necelé tři minuty na to přidal "gól jistoty" hostující Michal Sobotka - 0:3. Bleskurychle odpověděli také domácí a když už se nezmohli na nic jiného, tak zaznamenali alespoň čestný gól a v 60. minutě se prosadil Martin Švec - 1:3. Hosté si tak z Lučice odváží tři body a poskočili v tabulce na třetí místo před Habry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér: Do utkání jsme vstoupili značně oslabení, máme spoustu zraněných, takovou situaci jsem ještě snad nezažil. Drželi jsme se docela dlouho, bohužel toto je v současné době naše maximum.




Sestavy


TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - M. Hübner [-] , D. Jiráček [-] (74. L. Kreuz [-] ) , M. Krupička [-] , M. Švec [-] , N. Vrána [-] , M. Mazuch [-] (53. J. Doležal [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Lančarič [-] (20. J. Kolář [-] ) , F. Jonáš [-] , Z. Pecha [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - V. Pospíchal [-] - P. Siebenbürger [-] , M. Sobotka [-] (59. L. Venc [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Rérych [-] , P. Slanař [-] , D. Klement [-] , T. Šnobl [-] , J. Hospodka [-] , L. Hospodka [-] (65. V. Gruber [-] )

ŽK: 89. M. Krupička - 73. T. Šnobl , 82. P. Slanař .
Hráči zápasu: Z. Rýdl - J. Hospodka .
Místo: Lučice. Počet diváků: 61.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Josef Kutrvašl
Tip experta: výhra domácích

Lučice potřebuje vyhrát, pokud se chce pohybovat v klidných vodách. Podle mě určitě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů