Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry dál stíhají první dva týmy


Branky


11

Habry doma potvrdily roli favorita a porazily houževnatého soupeře, který se před zápasem nacházel na šestém místě tabulky, Lípu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili k vítězství

Třetí tým tabulky z Haber,ve snaze držet si co nejblíže na dostřel první dva týmy tabulky Štoky a Humpolec B a zkusit se tak ještě porvat o postup z nejnižší krajské soutěže. Zdá se, že Habry se už oklepaly ze zaváhání v úvodu sezóny a začali vítězit. Tentokráte jim v cestě stála nevyzpytatelná Lípa, která si v poměrně v klidu může kopat uprostřed tabulky, protože sestupem už ohrožená není, ale na postup to už také spíše nevypadá. Do zápasu vletěli jako velká voda domácí, když už po čtyřech minutách hry šli do vedení zásluhou Filipa Fanty - 1:0. Pak stovka diváků na hřišti mohla sledovat poměrně vyrovnaný fotbal, na obou stranách byly vidět náznaky nějakých brankových šancí. Gól přišel v 28. minutě opět do sítě hostující branky. Kapitán domácích Klouček vyslal do šance Lukáše Desenského a ten si tváří v tvář s brankářem Vašákem poradil - 2:0. Když dvě minuty před koncem poločasu snížil Josef Kutrvašl mladší pro přihrávce, vypadalo, že je zaděláno na drama. Jenže těsně před odchodem do kabin rozjásal domácí fanoušky Bártík a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení - 3:1.

Žádné drama druhý poločas nepřinesl

Po přestávce bylo rázem opět vše jinak. Ve 49. minutě zahrál v domácím pokutovém území jeden z obránců a k nařízenému pokutovému kopu doběhl přes celé hřiště brankář Lípy Petr Vašák a ten se nemýlil - 3:2. Hostující Lípa se snažila tlačit se do zakončení, to ale bylo často nepřesné, nebo jejich pokusy končily na rukavicích brankáře domácích Krátkého. Pojistky se domácí dočkali až v 76. minutě, kdy se prosadil podruhé Lukáš Desenský - 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lípa
Josef Kutrvašl, trenér: No, co vám k tomu mám říkat. Habry dneska byly prostě lepší, tak zaslouženě vyhrály. Snížili jsme před koncem poločasu na 2:1 a hned ještě dostaneme gól na 3:1. To se pak těžko hraje.



Sestavy


TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - R. Krátký [-] , M. Janouch [-] , J. Řezníček [-] - L. Vavřička [-] (84. B. Řezníček [-] ) , F. Fanta [-] , L. Desenský [-] (80. M. Rainiš [-] ) , P. Vlček [-] , L. Klouček [-] - V. Bělák [-] , J. Bártík [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , V. Morkus [-] , T. Vendl [-] , L. Havel [-] , F. Sochor [-] , J. Havel [-] , P. Bouda [-] , R. Krpálek [-] , M. Prokš [-] , F. Šimek [-]

ŽK: 12. J. Řezníček , 64. M. Janouch , 89. R. Krátký - 65. L. Havel , 75. F. Šimek .
Hráči zápasu: L. Desenský , F. Fanta - J. Kutlvašr .
Místo: Habry. Počet diváků: 102.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích