Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice si v Cejlích po gólové přestřelce pojistila druhé místo v tabulce


Branky


0

Vícemistrem Okresního přeboru Jihlavska se stal tým Sokolu Puklice. S definitivní platností o tom rozhodl duel v Cejlích, kde sokolíci naplno bodovali a uhájili tak druhou příčku před velice kvalitním mančaftem z Velkého Beranova. Cesta ke třem bodům však byla pro Puklice pořádně trnitá. Domácí tým totiž zejména ve druhé půli hosty jasně přehrával a nebýt špatné koncovky, mohli body nakonec zůstat doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání, které bylo jak se později ukázalo bohaté na branky, vstoupili lépe hosté z Puklic. Ty dostal v 10. minutě do vedení Novotný, záhy poté se začínalo opět od nuly, když vyrovnával Dolejší. Pak přišla rozhodující pasáž zápasu, při které šli hosté do třígólového trháku. Jiskérku naděje vrátil domácím těsně před přestávkou Aleš Čáp, který snižil na 2:4. Tentýž hráč v 58. minutě vstřelil kontaktní gól. Cejle i nadále šturmovala za vyrovnáním, hosté se horko těžko bránili vytrvalému tlaku. Kýžený vyrovnávací gól však i přes značné množství příležitostí nakonec nepřišel, když domácí Čáp pohrdl dokonce penaltou. Z tříbodového zisku se tak radovala šťastnější Puklice.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Zdeňek Dubec - trenér Cejle: Vyrovnaný zápas, ve kterém byli v I.poločase důraznější a střelecky produktivnější hosté. Po přestávce měla hra jasný scénář - cejlečtí vytrvale útočili a vytvářeli si množství šancí, které se jim však s jedinou výjimkou proměnit nepodařilo. V 85.min dokonce pohrdli remízou, když penaltu neproměnil tradičně úspěšný exekutor Aleš Čáp. Hosté se ve druhé půli k ničemu nedostali, ale úspěšnou zdržovací taktikou dotáhli zápas do vítězného konce.




Sestavy


TJ Cejle
P. Lačný [-] - M. Bednařík [-] , L. Vítů [-] , J. Havel [-] , J. Zlatuška [-] (46. M. Kalaš [-] ) - J. Bednařík [-] , A. Čáp [-] , J. Fišer [-] , P. Dolejší [-] - J. Špindler [-] (60. L. Slavětinský ml. [-] ) , R. Havlíček [-]

TJ Sokol Puklice
T. Vébr [-] - V. Tišl [-] , F. Novotný [-] , M. Tůma [-] , V. Zeman [-] - M. Tůma [-] , D. Skotar [-] , V. Neubauer [-] , M. Toufar [-] - R. Křišťál [-] , M. Hekrle [-]

Hráči zápasu: A. Čáp - D. Skotar , M. Hekrle .
Místo: Cejle. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.