Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 17:00

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice otáčely zápas s Novým Rychnovem.


Branky


0

V 1. poločase vedl Nový Rychnov B již 3:1, ovšem ke konci 1. dějství dokázal Vlach snížit na 2:3 a nastartovat tak obrat domácích.  Černovice B po změně stran dokázaly přidat další 3 branky a díky vítězství se dostaly do čela III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácím, paradoxně se ale z přímého kopu v 15. minutě prosadil hostující Císař. Vyrovnání hlavou zařídil dobře hrající Studený. Ve 25. minutě z pokutového kopu dostal rychnovské fotbalisty opět do vedení Císař. Poté ze standartní situace navýšil na dvoubrankový rozdíl rychnovský Loskot.Těsně před přestávkou po závaru u branky hostů snížil Vlach.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím hráčům z Černovic, kteří převzali nejen iniciativu, ale ovládli i celé hříště. Pendlové z "A" týmu zaznamenali, k vítězsví tolik potřebné, branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice B
Miloš Tillý, hrající trenér Černovic B: V prvním poločase se nám hra nedařila, chybovali jsme v obraně. Poté jsme se zlepšili, otočili průběžný výsledek za přispění pendlů z "A" mužstva. Pochvalu zaslouží všichni, kteří se během 90 minut objevili na hříšti.

TJ Start Nový Rychnov B
Jiří Nepraš, trenér Nového Rychnova B: Fotbalisté "A" týmu Startu N.Rychnov dohrávali v uvedené době duel 16.kola I.A třídy, takže jsme nemohli využít eventuelní výpomoci pendlujících hráčů, což zřejmě ovlivnilo i konečný výsledek kvalitního utkání.



Sestavy


TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - V. Hůlka [-] , L. Mach [-] (46. D. Maštalíř [-] ) , J. Hadrava st. [-] , Š. Paclík [-] - T. Hlásek [-] , V. Míka [-] , J. Studený [-] (70. J. Jonák [-] ) , . Chvála [-] (55. V. Novák [-] ) - J. Vlach [-] , M. Tille [-] (78. J. Filípek [-] )

TJ Start Nový Rychnov B
J. Faltýnek [-] - .. Šťásek [-] , M. Parkan [-] , P. Nenadál [-] , R. Koubek [-] - M. Loskot [-] , D. Římal [-] , J. Nepraš [-] , P. Slavík [-] - L. Císař [-] , P. Komárek [-]

Hráči zápasu: J. Studený - L. Císař .
Místo: Černovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.