Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody Obrataně režíroval třígólový Kudrnáč


Branky


0

V sobotním utkání se střetly celky Obrataně B a Jiřic B. Utkání přineslo spoustu branek, které častěji končily v síti hostů. Hattrickem se blýskl útočník Obrataně Daniel Kudrnáč. Rezerva Obrataně konečně zabrala a posunula se z 8. na 6. míso tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obratanští diváci se v sobotu odpoledne dočkali gólových hodů. Domácí „B“ tým se utkal od 16 hodin s rezervou Jiřic. Obrataň se poprvé prosadila po čtvrthodině hry. Tento gól byl zlomem utkání a do poločasu již vyhrávala 4:0. Ve druhém poločase hosté začali lépe kombinovat a po hodině hry se dočkali prvního gólu. Na obrat zápasu bylo však pozdě. Navíc domácí reagovali dalšími třemi brankami během 10 minut. Svůj hattrick tak dokonal domácí "snajpr" Daniel Kudrnáč, který se konečně gólově probudil. Po zhoršeném přístupu domácích přidaly Jiřice ještě dvě branky. I přes úpravu výsledku vyhrála rezerva Obrataně vysoko 7:3.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
Miroslav Holub, trenér Obrataně B: Dnes jsme předvedli pěkný výkon. Spousta branek byla určitě atraktivní i pro diváky. Z týmového výkonu kluků mám radost. Konečně nám tam padaly i góly.

SK Jiřice B
Stanislav Sadský, trenér Jiřic B: První poločas byli domácí jasně lepší, čemuž odpovídalo i poločasové skóre. Ve druhé půli se nám podařilo vstřelit tři branky. Zápas pro nás však dopadl velkým debaklem.



Sestavy


SK Obrataň B
J. Kalina [-] - M. Vlach st. [-] , A. Pařil [-] , P. Fical [-] - L. Polanecký [-] , L. Vlach [-] , R. Flígr [-] , M. Buček [-] (46. R. Tábora [-] ) - T. Lhotský [-] , D. Kudrnáč [-]

SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Vítek [-] , M. Petřík [-] (68. M. Jiřík [-] ) , J. Bezstarosta [-] , J. Langr [-] - M. Novák [-] , L. Šimek [-] , P. Maděra [-] (46. M. Horký [-] ) , Z. Čermák [-] - V. Domin [-] , A. Mašík [-]

ŽK: 30. J. Bezstarosta .
Hráči zápasu: D. Kudrnáč - V. Domin .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.