0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov si z Košetic veze 3 body


Branky


42. J. Trnka , 76. T. Vrána
0

Košetice vyšly střelecky naprázdno. Celý zápas byli hráči domácích lepším celkem, ovšem skórovat se podařilo jen Plačkovu. Košetičtí fotbalisté se tak připravili o možnost dostat se do čla IV. třída, protože Hněvkovice i Jiřice B své body ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v úvodu utkaní vytvořili nělokolik výborných brankových příležitostí, které však nedokázli využít. I po zbytek první půle byli lepším týmem. Hosty několikrát podržel dobrými zákroky brankář Mlan Němec. Košetice měli v první půli více ze hry. Hosté hrozili především ze standartních situací a z rychlých brejků. Hostům, se podařilo jít do vedení ve 42. minutě, když se po centru trefil hlavou do šibenice plačkovský útočník Trnka.

Ve druhé půli sice měli domácí více ze hry, ale nedokázali toho využít. Za což byli potrestání z trestného kopu zpoza šestnácky, trefil se Vrána. Hostující kapitán zakroutil míč přesně k tyči. I přes zvýšenou snahu se domácím v druhé půli nepodřilo dát branku, pouze nastřelili tyč. Zrodil se tak překvapivý výsledek 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha: Sice jsme byli fotbalovější a v první půli jsme mohli rozhodnout zápas, což se nám nepodařilo. Hosté byli bojovnější a dokázali nás porazit, díky větší bojovnosti.

TJ Sokol Plačkov B
Milan Němec: Domácí byli fotbalovější, nám se podařilo využít chyb domácí obrany. Dá, se říci, že domácí byli po fotbalové stránce nejlepším týmem, s kterým jsme na jaře hráli.



Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Radosta [-] , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-] , P. Pospíchal [-] - O. Šáda [-] , O. Zenáhlík [-] , P. Machovec [-] , J. Minařík [-] - Z. Most [-] (46. P. Bystričan [-] ) , M. Čermák [-] (46. M. Langr [-] )

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - Z. Svatoš [-] , V. Krejčí [-] , V. Němec [-] , P. Svatoš [-] (46. M. Vrána [-] ) - J. Kašpar [-] , T. Vrána [-] , T. Prokop [-] , J. Slavík [-] - O. Svoboda [-] (46. M. Kotlík [-] ) , J. Trnka [-]

Hráči zápasu: P. Radosta - V. Němec .
Místo: Košetice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.