1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duffek vychytal Košeticím tři body


Branky


0

Hosté z Košetic si v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok, který nakonec stačil k zisku tří bodů. Hněvkovicím se ve druhém poločase podařilo již pouze snížit na konečných 1:2. Velkou měrou se na výhře Košetických podílel brankář Duffek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z rychlých brejků dostali do dvoubrankového vedení. Domácí hráči Hněvkovic si pak vytvořili místy až drtivý tlak i střelecké příležitosti, ale výborného brankáře Duffka překonali jen v 63. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal, trenér Hněvkovic: Stejně jako v minulém kole v Častrově jsme byli i dnes v koncovce žalostní. Musím ale hráče pochválit, bojovali alespoň o bod až do konce. Některé naše akce se museli divákům líbit.

TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha, trenér Košetic B: Všechny body si odvážíme díky výkonu našeho brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - R. Šebesta [-] , M. Vondra [-] , P. Nenadál [-] , M. Fišar [-] - M. Švec [-] , J. Brázda [-] , L. Časar [-] , A. Kolárik [-] - R. Anděl [-] , Z. Pikl [-] (80. M. David [-] )

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Machovec [-] , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-] , P. Pospíchal [-] (65. M. Kos [-] ) - M. Lhota [-] (70. M. Langr [-] ) , Z. Most [-] , T. Bejček [-] , O. Šáda [-] - O. Zenáhlík [-] , T. Klapka [-]

Hráči zápasu: L. Časar - J. Duffek .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.