Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce mezi Třeští a Horní Vsí


Branky


0

Domácí Třešť prohrávala již 0:2, běhěm 6 minut však otočila zápas na 3:2. Horní Ves se nevzdala a v 83. minutě vyrovnala. Zápas skončil zaslouženou remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas plný zvratů byl dobrou reklamou na fotbal. Nejvíce se dařilo Lubomíru Veselému, který v 56 letech odehrál celý zápas na postu středního záložníka. Za zmínku stojí také skvělé střídání Horní Vsi - Kantor šel na hřiště v 79. minutě a o 4 minuty později se již radoval z vyrovnávací branky, která byla nádherná. Kantor se trefil přesnou střelou ze střední vzdálenosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť C
Petr Jelínek, vedoucí Třeště C: Dnes tým chválím za příkladnou bojovnost.




Sestavy


TJ Slavoj Třešť C
R. Bartůšek [-] - J. Nechvátal [-] , S. Bartůšek [-] , L. Veselý [-] , L. Rod [-] - Z. Růžička [-] , M. Hochman [-] , M. Jelínek [-] (46. P. Jelínek [-] ) , L. Mikeš [-] - Z. Vašek [-] , J. Janák [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - J. Bělohlávek [-] , T. Kubů [-] , M. Skokan [-] , V. Řepka [-] - D. Fanta [-] , R. Makovička [-] (79. O. Kantor [-] ) , M. Brada [-] (59. T. Pinkas [-] ) , M. Brada [-] (59. T. Pinkas [-] ) - R. Fous [-] (79. M. David [-] ) , L. Červený [-]

Hráči zápasu: L. Veselý , Z. Růžička - L. Červený .
Místo: Třešť. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.