Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře domácího Olší rozhodli bratři Kaminarasové


Branky


8

V první půli se diváci branky nedočkali. K jejich spokojenosti se však domácí střelecky probudili a v druhé půli strhli vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Úvodní zápas jara mezi Olším a křižanovskou rezervou poznamenaly nárazový vítr, hrací plocha úměrná "kvalitě" IV. třídy a jednoznačně nejvíc pak naprosto letargický výkon hostí. Domácí vědomi si podzimního výprasku 0:8 přistoupili k zápasu s až zbytečně přehnaným respektem. Přibližně po 15 minutách zjistili, že s hosty se rozhodně “dá hrát”, převzali iniciativu a až na výjimky byli aktivnějším týmem de facto po průběh celého zápasu. Jejich šance na sebe nenechaly dlouho čekat – po ostrém zákroku Horníčka pohrdnul pokutovým kopem A. Kaminaras, po krásné přihrávce z pravé strany pak orazítkoval pravou tyč křižanovské svatyně jeho bratr Filippos. I hosté měli v první půli s větrem zádech několik slibných náznaků, koncovku ovšem vyřešili buď zbrkle, nebo spolehlivě zasáhl brankář Jaša. Do kabin se tedy odcházelo za v podstatě zaslouženého remízového stavu.

 

Bratři Kaminarasové rozhodli o výhře domácích

 

Druhá půle přinesla ještě intenzivnější převahu hráčů v zeleném, tedy domácích. Netrvalo dlouho a hrstka diváků se dočkala i prvního gólu – akci, kterou první půli zakončili střelou do tyče, tentokrát domácí zkopírovali z levé strany, a na penaltě naprosto osamocený F. Kaminaras spolehlivě zakončil tvrdou střelou k tyči. Hosté v reakci na ztrátu přece jen zvýšili obrátky, aktivní Burian předvedl své typické sólo, jeho střelu ještě úžasně kryl Jaša, ovšem na Částkovu dorážku neměl šanci reagovat – 1:1. Druhý gól s hostujícím podpisem na sebe nenechal dlouho čekat, k jejich smůle ovšem padl do vlastní branky – Burian dal před vápnem až příliš prostoru A. Kaminarasovi, jeho střelu z vápna mimo Homolův dosah tečoval Sklenář, a domácí získali vedení bleskově zpět. Při marné hostující snaze o vyrovnání vznikala postupem času čím dál větší okna a jednu z nabídnutých příležitostí využil opět F. Kaminaras – nutno dodat, že v samostatném úniku od půlky hřiště bez zájmu kohokoliv z hostující obrany neměl úlohu úplně složitou, a skákavý míč zkušeně poslal lobem do hostující brány – 3:1.

AUTOR: Martin Homola 



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - J. Kolouch [-] , D. Horký [-] , Z. Jůda [-] , T. Dvořák [-] - P. Dvořák [-] , V. Kolouch [-] , T. Bíbr [-] (46. J. Šašek [-] ) , A. Kaminaras [-] (80. J. Jelínek [-] ) , F. Kaminaras [-] , M. Sidimák [-] -

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Uhlíř [-] , T. Horníček [-] , M. Procházka [-] , J. Mužátko [-] - O. Hladík [-] , M. Burian [-] , M. Láznička [-] , M. Sklenář [-] - M. Král [-] , M. Částek [-] -

ŽK: 10. Z. Jůda , 86. D. Horký - 72. M. Láznička .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUDÍN Jan - KUDLÁČEK Pavel (N), KLIMEŠ Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů