1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:00

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Maraton podlehl vysoko Plačkovu


Branky


88. V. Beneš - 8. L. Ehrlich , 11. R. Zemek , 30. R. Zemek , 81. J. Trecha
0

Nečekaný výsledek se zrodil v Pelhřimově, kam zavítal Plačkov, kterému se na podzim daří. Hosté byli velmi produktivní a odvážejí si vítězství po výhře 4:1. Maraton zůstává na první pozici. V příštím kole však vedoucí tým narazí na soupeře z Pacova, který má sice o 6 bodů méně, ale také odehrál o 2 zápasy méně než Maraton. Boj o okresního přeborníka je otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poli měli domácí převahu. Potáceli se však s neschopností vstřelit branku i z těch nejvyloženějších pozic. Hosté z Plačkova využili v 1. poločase tří brejkových situací a vedli překvapivě 3:0. S přibývajícím časem logicky rostla nervozita fotbalistů Maratonu Pelhřimov, a když Trecha v 81. minutě zvýšil na 4:0, nebylo co řešit. Čestný úspěch zaznamenal v 88. minutě stoper Beneš. Plačkov veze překvapivě z Pelhřimova vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Luboš Přech, trenér Maratonu Pelhřimov: Dnes byl největší problém v produktivitě a neproměňování šancí.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - K. Kocián [-] , V. Beneš [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Prchal [-] (67. M. Podhráský [-] ) - M. Vaněk [-] , L. Vacek [-] (46. T. Vaněk [-] ) , L. Máca [-] , M. Moravec [-] (46. K. Musil [-] ) - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-]

TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - F. Mottl [-] , R. Tesař [-] , L. Palán [-] , R. Štěpán [-] - R. Hájek [-] , L. Ehrlich [-] , T. Keller [-] , J. Slavík [-] (61. J. Trecha [-] ) - R. Zemek [-] , Z. Štěpán [-]

ŽK: 76. M. Vaněk .
Hráči zápasu: V. Beneš - R. Zemek .
Místo: Pelhřimov. Počet diváků: 24.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.