0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice potvrdily roli favorita a z Hrotovic odváží jasnou výhru


Branky


0

Hosté už v týdnu udělali poslední krok k postupu do OP, takže se dá říct, že v zápase jim o nic nešlo. Hrotovice celé jaro mají výsledky jako na houpačce. Zápas nakonec skončil jasným vítězstvím favorita, ke kterému dopomohl agilní Martin Kopuletý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od začátku zápasu se hrál otevřený a pěkný fotbal. Hra byla vyrovnaná se šancemi na obě strany. V 18. minutě se ujali hosté vedení, po naší chybě a následného průniku Kopuletého Martina. V 27. a 29. minutě z přímého kopu Luboše Škody podržel brankář hostů Chaloupka Petr. Hostům se podařil vstup do druhého poločasu, kdy po naší ztrátě ve středu hřiště, proměnil šanci Sýkora Jakub. V 62. minutě Škoda Luboš po krásné individuální akci, překonal brankaře, ale trefil pouze tyč. V 70. minutě završil Kopuletý Martin toto utkání třetím gólem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Milan Svoboda - trenér, Hrotovice "B": Přijel k nám suverén tabulky a hra tomu odpovídala. Byli jsme rovným soupeřem, ale jediný rozdíl byl ve střelecké schopnosti.

TJ Hartvíkovice
Michal Kopuletý - kapitán, Hartvíkovice: Během prvního poločasu byli domácí lepším celkem a my hrozili spíše z rychlých protiútoků, díky kterým se nám podařilo dostat i do vedení. Hned na začátku druhé půle jsme zvládli náskok navýšit a to nás uklidnilo a převzali jsme otěže hry. Až na jednu obrovskou šanci domácích jsme si utkání v klidu pohlídali.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Škoda [-] - J. Dufek [-] , D. Florian [-] , O. Harant [-] , M. Horák [-] - S. Hutař [-] , L. Škoda [-] , T. Hadraba [-] , J. Novák [-] (74. T. Novotný [-] ) - J. Kučera [-] , Z. Kovář [-] (57. J. Čtvrtníček [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-] , M. Outulný [-] - J. Žalkovič [-] (72. T. Řezanina [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Kafka [-] , M. Malý [-] - M. Sýkora [-] , D. Outulný [-]

Hráči zápasu: L. Škoda - M. Kopuletý .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.