1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky "B" : Výčapy


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Rychlý bojovný fotbal plný soubojů. Fyzicky náročný vyrovnaný zápas s minimem šancí rozhodlo to, že jsme dokázali z těch mála šancí na obou stranách proměnit dvě. V šesté minutě šel do souboje s domácím brankářem Jonáš. Domácí brankář míč vyboxoval, poté ležícího Jonáše dvakrát ze zadu nakopl?! Bohužel hra již byla jinde, tudíž si toho rozhodčí nevšimli. V 11.min přišla naše první šance, když jsme byli po rohovém kopu málo důrazní na brankové čáře a domácí gólman si z naší šancí se štěstím poradil. V 18.min odpověděli domácí. Po centru zprava Krátký podběhl balon a před domácím hráčem rázem byla zcela prázdná branka. Jeho hlavička z malého vápna však k údivu všech neskončila v bráně, ale nad ní. Dál pokračoval bojovný fotbal bez šancí, až přišla 45. min. To se po dlouhém autu Matěje Semeráda dokázal svým důrazem ve vápně prosadit Nikrmajer a nekompromisní střelou nás poslal do vedení. Jestli je něco naše slabina, tak jsou to začátky druhých poločasů. Ve 48. min zahrávali domácí trestný kop, který se po teči ve zdi a dalších dvou tečích ve vápně dokutálel do naší brány. Trochu smolný gól, ale pro domácí zcela zasloužený. Na vyrovnání se nám podařilo odpovědět v 63. Min. To Kuba Jeleček přihrál Tomáši Matouškkovi do křídla, ten centrem našel přesně hlavu Jonáše, pro kterého už nebyl problém z malého vápna přesnou hlavičkou překonat domácího brankáře. To byla nejhezčí akce zápasu. V zápětí přišla nádherná střela Matěje Semeráda z velkého vápna, při které se vyznamenal domácí gólman, který ji dokázal u tyče vytěsnit na roh. V 85. min přišla poslední příležitost domácích na vyrovnání. Po dalším trestňáku prodloužil míč Honza Dolák a ten skončil na tyči naší branky. Po odrazu na hranici penalty, měli domácí další tři střely, které mohli skončit brankou. Díky naší bojovnosti žádná neprošla až ke Krátkému. Všechny stačili bránící hráči zablokovat. Potom šel ještě Jonáš v poslední minutě sám na bránu, domácí obránce ho však stačil doběhnout a jeho zakončení překazit. Pak už přišla na řadu naše radost.



Sestavy



Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] , L. Jeleček [-] , T. Pecka [-] , J. Šimeček [-] - R. Macek [-] (80. J. Dolák [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Jeleček [-] , D. Matoušek [-] - T. Matoušek [-] (89. M. Semerád [-] ) , J. Jonáš [-]

ŽK: 41. T. Matoušek , 74. V. Nikrmajer .
Hráči zápasu: V. Nikrmajer .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.