Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov : Třebelovice


Branky


0

Divoké utkání, kde diváci viděli 6 branek a 2 červené karty nakonec skončilo smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe hosté, kdy již ve třetí minutě šli do vedení gólem Stehlíka. Tento využil chybné rozehrávky golmana, kterého následně technickou střelou ze středu hřiště přeloboval. Na toto jsme však dokázali odpovědět v desáté minutě, kdy Michal Rygl poslal míč za soupeřovu obranu, na tento si ideálně naběhl Lukáš Rygl a kolem golmana srovnal skóre na 1:1. Byli to však hosté, kteří šli opět do vedení, když v šestnácté minutě jsme nepohlídali v pokutovém území Lukáš Šplíchala a tento vsítil druhou branku hostů. V probíhající třiadvacáté minutě se v obraně zmocnil míče Brestovský, vyvezl míč na soupeřovu polovinu a překrásnou přihrávkou našel na hranici velkého vápna volného Lukáše Ferdana, který s přehledem vyrovnal na 2:2. O tři minuty později se po centru Lukáše Rygla dostal do vyložené šance Lukáš Smolík, ale tento orazítkoval pouze obě tyče soupeřovi branky a vsítit branku se mu nepodařilo. Ve třicáté minutě jsme zahrávali volný přímý kop, jehož autorem byl Lukáš Rygl, který centrovaným míčem do vápna soupeře našel Lukáše Ferdana a tento hlavou poslal naše mužstvo do vedení.  Vzhledem k tomu, že další šance na obou stranách již zůstaly nevyužity, šli jsme tedy do kabin s jednobrankovým vedením. 

Do druhého poločasu jsme šli s předsevzetím hrát aktivně. Opak byl však pravdou. Soupeř začal lépe a aktivněji, což také stvrdil v sedmapadesáté minutě vyrovnávací brankou, kdy se trefil Jan Jurka. Na toto jsme ještě zareagovali tím, že  o tři minuty později nejprve ve vyložené šanci Svoboda trefil tyčku, odražený míč se dostal k Hrbáčkovi a tento orazítkoval pouze břevno. Od této doby již z naší strany nic fotbalového k vidění nebylo. Soupeř byl důraznější a působil větší herní pohodou, kdy si vytvořil několik slibných brankových příležitostí, které však nedokázal využít. V posledních deseti minutách byla již hra velmi často přerušovaná, z důvodu faulových zákroků, což také vyústilo ve dvě červené karty. Nejprve ve dvaaosmdesáté minutě dostal zaslouženě červenou kartu Miroslav Svoboda za strčení do soupeře v přerušené hře a následně v osmaosmdesáté minutě musel také předčasně opustit hřiště, po druhé žluté kartě hráč hostů Stanislav Michal. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - trenér: K celkovému průběhu zápasu je tedy třeba dodat, že první poločas se hrál spíše vyrovnaný zápas s vypracovanými šancemi na obou stranách, s mírnou převahou našeho mužstva, ale ve druhém poločase byl soupeř již lepším mužstvem a vcelku zaslouženě vyrovnal a odvezl si za svůj výkon bod. Takže nezbývá než konstatovat, že s bodem pro naše barvy z tohoto utkání musíme být spojeni.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - L. Ferdan [-] , L. Smolík [-] , M. Rygl [-] , M. Patočka [-] - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - V. Kotačka [-] , T. Michal [-] , M. Černý [-] , J. Jurka [-] - L. Stehlík [-] , J. Čurda [-] , S. Michal [-] , L. Šplíchal [-] - M. Máca [-] , O. Navara [-]

ČK: 82. M. Svoboda - 88. S. Michal .
Hráči zápasu: L. Ferdan .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.