2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma porazila v utkání o 6 bodů sousedy v tabulce z Březníka


Branky


0

Domácí potvrdili, že s bojem o záchranu to myslí vážně a doma získali další 3 cenné body. Utkání nebylo jednoduché a soupeř z Březníka, nedal svoji kůži zadarmo. Utkání rozhodli dvě branky vstřelené z kraje 2. poločasu v rozmezí 7 minut. Poté si vedení domácí pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatnice do zápasu vstoupila lépe a hned v úvodu podržel hosty z bezprostřední blízkosti brankář Zedníček po zakončení domácího Sovy. Na druhé straně vznikla totožná šance, kdy prvním zákrokem vyrazil míč domácí brankář Holík a dorážku nedokázal hosté usměrnit. Domácí byli aktivnější a hrozili z náběhů za obranu hostů. V závěru první půle si se dvěma obránci pohrál Blatnický útočník Sova a přesnou střelou k tyči poslal Blatnici do vedení. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0. V druhé půli hosté poslali ze středu zálohy do útoku Fraňka a chtěli rychle srovnat. Blatnické při několika střelách na bránu v pohodě držel brankář Holík. V 56´ minutě perfektně zatáhl za obranu míč Tomáš Šabatka a nacentroval do velkého vápna hostů, kde se do šibenice nemýlil Trnka a zvýšil na 2:0. Zbytek utkání se hrál nahoru-dolu a většina hry se odehrávala ve středu pole, kde si domácí počínali lépe. V 88´minutě se z přímého kopu mohl trefit domácí Buďa ale těsně minul. Závěr utkání si domácí pohlídali a vybojovali další potřebné 3 body v boji o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Jiří Trnka st. - trenér SK Blatnice: Sehráli jsme důležité utkání o tzv. 6 bodů se sousedem v tabulce, které jsme poctivou, bojovnou hrou dozadu zvládli a připsali si do tabulky další důležité 3 body.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] , M. Doležal [-] , T. Šabatka [-] (78. L. Tomšíček [-] ) , M. Hutař [-] - M. Buďa [-] , T. Cech [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka ml. [-] (87. M. Šabatka [-] ) - D. Pokorný [-] (72. M. Šabatka [-] ) , M. Sova [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] , P. Flesar [-] , L. Babčan [-] - M. Flesar [-] , J. Křoustek ml. [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , J. Franěk [-] , V. Rybníček [-] (59. V. Franěk [-] ) - J. Čumplík [-] , M. Sobotka [-]

Hráči zápasu: J. Holík , J. Trnka ml. - J. Franěk .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.