2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 13:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory získaly bod v hodině dvanácté


Branky


0

V utkání týmů ze středu tabulky, byli přece jen více favorizováni domácí. Svoji územní převahu  dokázali vyjádřit jen dvěmi brankami a proto se museli  spokojit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za pěkného počasí viděli diváci v prvním poločase vyrovnanou partii. Do kabin odcházely nakonec spokojenější Bory, když se brankově prosadil Vítězslav Gregar. Od začátku druhého poločasu se přesunula aktivita na kopačky domácích hráčů a po faulu na Tomáše Kuřátka se kopala penalta. Tu sám postižený proměnil a vyrovnal brankový účet zápasu. Když se za dvacet minut poté prosadil Zdenek Smejkal, vypadalo to, že Velmez kráčí za vítězstvím. V poslední pětiminutovce, ale domácí vytvořili obrovskou chybu v obraně a Stanislav Krejčí vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, trenér V. Meziříčí: Ztratili jsme tři body vlastními chybami v obraně. Jsme spokojeni za bod, protože zápas odchytal hráč z pole Lukáš Liška.




Sestavy


FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - D. Šlapal [-] (55. D. Polák [-] ) , T. Kuřátko [-] , L. Prchal [-] , L. Machát [-] - L. Smejkal ml. [-] , D. Smejkal [-] (46. R. Kurečka [-] ) , L. Smejkal st. [-] , Z. Smejkal [-] (75. J. Večeřa [-] ) - T. Šlitr [-] , J. Štourač [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - L. Kaštan [-] , J. Milota [-] , Š. Křehlík [-] , Z. Hlaváč [-] - M. Líbal [-] , P. Vaculík [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] - S. Krejčí [-] , Z. Konečný [-] (61. M. Urban [-] )

Hráči zápasu: T. Kuřátko .
Místo: Jabloňov. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.