0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparťané se museli sklonit před Planou!


Branky


6. D. Sovka , 68. P. Brožíček , 89. P. Sláma (p.)
0

Cenný skalp si na úvod jarní části sezóny plzeňské 1.B třídy sk. A připsali fotbalisté Plané. Ti totiž zvítězili na půdě třetího Dlouhého Újezdu překvapivě hladce 3:0. Planenští tak navázali na skvělý závěr podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartu načal už v 5. minutě Sovka

Dávno zapomenut je začátek sezóny, kdy se fotbalisté Plané usadili dokonce v suterénu tabulky. Závěr podzimu je totiž zastihl ve skvělé formě, kterou si chtěli přenést i do jarní části sezóny. Ve 14. kole však zajížděli na hřiště tabulkově lépe postaveného soupeře z Dlouhého Újezdu.

 

Hosté začali zápas bez jakéhokoliv respektu a udeřili už ze své první příležitosti. Tu v 5. minutě chladnokrevně proměnil Dominik Sovka. V dobré a aktivní hře pak Planenští pokračovali i nadále a přední tým tabulky hrozil pouze ze standardních situací. S centry či střelami si ale dokázal poradit brankář Švarcbek. Do kabin se tak odcházelo za nejtěsnějšího vedení hostí.

Planá svůj náskok ještě navýšila

Do druhého poločasu domácí nastoupili se snahou s výsledkem zápasu něco udělat. Dobrou čtvrthodinu se tak hrálo především na jejich útočné polovině, ale scházely větší šance. Hosté se pak z tlaku postupně vymanili, obraz hry srovnali a v 68. minutě dokonce zvýšili své vedení. Petr Brožíček rozehrával přímý kop téměř od autové čáry, ale i z této zdánlivě nególové pozice dokázal zakroutit balón do vzdálenější šibenice Kopolovičovy svatyně. Fotbalisté Dlouhého Újezdu poté viditelně znervózněli a více se věnovali diskuzím s rozhodčím, či protihráči, než samotnému fotbalu. V závěru utkání tak inkasovali ještě jednou. Patrik Sláma sice musel nařízenou penaltu opakovat, ale to ho nerozhodilo a uzavřel skóre na konečných 0:3 pro Planou.

 

Dlouhý Újezd tak musel na úvod jara skousnout nečekanou porážku, ale nutno konstatovat, že hráči Plané si za svůj výkon připsali zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Na horkou půdu Dlouhého Újezdu jsme jeli s tím, že tam chceme uhrát body. Nastoupili jsme v nejsilnější sestavě, v kabině si řekli, co chceme hrát, a že na soupeře musíme od začátku nastoupit. To jsme celý zápas plnili. Hned z první šance jsme se ujali vedení. Věděli jsme, že soupeř je fotbalový, že má v týmu hráče, kteří nastupovali ve vyšších soutěžích a pokud budeme pokračovat v naší hře, tak budou nervózní a budou faulovat. Do druhého poločasu jsme v tom chtěli pokračovat s tím, že musíme přežít úvodních 15 minut, kdy nápor soupeře opravdu přišel. Naštěstí jsme to přestáli, sami si začali vytvářet šance a poté ze standardky navýšili vedení. Dlouhý Újezd už pak nebyl tak fotbalový. Hodně faulovali a už se tolik nevěnovali hře. Celkově jsme od brankáře až hroťáka podali od 1. do 90. minuty disciplinovaný výkon a soupeře ze hry nepustili do šance. Samozřejmě měli nebezpečné standardky, ale s těmi si poradil náš gólman. Byli jsme fotbalovější a na půdě třetího týmu tabulky zvítězili zaslouženě. Náš výkon ocenil i trenér Dlouhého Újezdu.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Janků [-] , J. Švábek [-] , V. Kulíř [-] , L. Pernglan [-] , L. Gitta [-] , P. Hána [-] , P. Houda [-] , M. Michl [-] (50. M. Vrba [-] ) , L. Zeman [-] , P. Földeši [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Mikač [-] (55. P. Mikota [-] ) , D. Sovka [-] , A. Alexa [-] , M. Danko [-] (75. K. Louženský [-] ) , P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] , R. Miklas [-] , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 16. T. Janků , 28. V. Kulíř , 35. P. Hána , 38. J. Švábek , 51. P. Földeši , 68. L. Zeman , 88. P. Houda - 29. P. Brožíček , 51. D. Sovka , 63. D. Sovka . ČK: 60. P. Földeši .
Hráči zápasu: R. Švarcbek , P. Brožíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zavadil Jan - VALENTA Martin, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.