2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Postřekov proti Bělé mocně dotahoval, body to ale nestačilo


Branky


69. V. Cibotaru , 76. D. Vavřík - 5. J. Malý (p.) , 34. J. Malý , 41. V. Landrgott
23

V 17. kole 1.B třídy sk A. podlehl Postřekov na domácím hřišti 2:3 třetí Bělé. Zatímco v prvním dějství se trefovali jen hosté, kteří šli do šaten s vedením o tři góly, tak po změně stran fotbalisté Sokola snížili čtvrthodinu před koncem až na rozdíl jediného zásahu. Ten už však nepřišel a Start si tak odvezl cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá šla do třígólového trháku

Utkání začali domácí poměrně aktivně, ale v 5. minutě poslal Malý do úniku Pavla Jarinu, který udělal kličku brankáři Freiovi, jenž ho fauloval. Následoval tak pokutový kop a ten s přehledem proměnil Jaroslav Malý. Ten navlékl kapitánskou pásku, jež v Bělé normálně nosí zraněný stoper Tomášek. Odpovědět mohl aktivní Vladislav Cibotaru, který z levé strany prošel až k malému vápnu, ovšem proti němu rychle vyběhl brankář Jarina, jenž balón zvedl nohou nad sebe a následně ho ještě stačil chytit do rukavic. Ve 34. minutě tak hosté udeřili podruhé. Proti Bořilovi vyběhl gólman Frei, který byl u míče dříve, ale poté trefil pouze napadajícího útočníka soupeře, od něhož se balón odrazil k Jaroslavu Malému a ten ho z hranice šestnáctky bezpečně poslal do prázdné brány. Pět minut před přestávkou pak přišel ještě jeden gól Bělé. Té vyšel protiútok po levé straně, kdy Frank rozběhl Bořila, který balón předložil na zadní tyč, kde ho uklidil do sítě Václav Landrgott. Nutno dodat, že skóre 0:3 bylo pro Postřekov hodně kruté, domácí totiž určitě nehráli zle.

Domácí zápas nezabalili, čtvrthodiny před koncem dali kontaktní gól

Do druhého poločasu domácí vyrukovali velmi aktivně. Stále více se tlačili do útoku a snažili se s nepříznivým vývojem ještě něco udělat. Obrana Bělá ale akce soupeře dlouho včas zastavovala. Snížení se tak domácí dočkali až v 69. minutě, kdy nedůraznou malou domů Luboše Černého zachytil Vladislav Cibotaru a střelou k tyči překonal brankáře Jarinu. Postřekov pak ještě více otevřel hru a z toho mohl těžit Malý, který obešel brankáře, ale dostal se už do ostrého úhlu a jeho zakončení vykopl z brankové čáry obránce Kuželka. V 76. minutě tak naopak přišel kontaktní gól. Střídající dorostenec Martin Černý v šestnáctce fauloval a následnou penaltu zužitkoval David Vavřík – 2:3. V hektickém závěru si už Postřekovští další tutovku nevytvořili a Bělá tak nakonec uhájila důležité vítězství, které ji stále drží v kontaktu s dvěma nejlepšími celky tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Výsledkově se mi to nehodnotí dobře, jelikož jsme prohráli. Ale herně, i když jsme měli nějaké zdravotní problémy, tak to nebylo špatné. Nezačali jsme úplně nejhůř, ale v 5. minutě přišlo špatné postavení obrany a pokutový kop, který hosté proměnili. Bělá hrála jednoduchý fotbal. Hodně znát byl jejich kapitán Malý. Ten byl výrazný, měli jsme problémy ho pohlídat. Tvořil jim hru ve středu hřiště a dlouhými nákopy za obranu rozbíhal jejich útočníky. My se ty náběhy snažili chytat, ale v některých situacích to nevycházelo úplně podle představ. Druhý gól jsme inkasovali po nedorozumění mezi stoperem a brankářem, třetí pak po rychlém protiútoku po straně a centru, kdy dali po našem nedůrazu na 0:3. V šatně jsme si řekli, že jsme je většinu času kombinačně přehrávali a máme na to s výsledkem něco udělat. Že to chceme minimálně zremizovat. Do druhé půle jsme tak vstoupili s odhodláním dát co nejdříve gól a vrátit se zpět do hry. Postupně jsme prostřídali, kdy jsme to otevřeli a začali hrát na tři obránce a tři útočníky. Tvořili jsme si tam zajímavé situace, vycházeli i finální přihrávky do šestnáctky, ale jejich obrana většinou dokázala naše útoky přerušit. Nakonec jsme z naší aktivity vytěžili gól na 1:3 a čtvrthodiny před koncem i pokutový kop, který proměnil David Vavřík. Věřili jsme, že je ještě dost času, abychom alespoň vyrovnali. Bohužel pro nás se tak ale nestalo. Hráči Bělé si to pohlídali. Hráli dlouhé míče, které byli schopni podržet, a hra byla rozkouskována fauly. V závěru jsme se tak ani nedostali do nějakého velkého tlaku. Porážka nás mrzí, ale oproti minulému zápasu v Kdyni byl znát velký výkonnostní rozdíl. Na hráčích bylo vidět, že chtějí s výsledkem něco udělat.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Začali jsme velice dobře. Hned v 5. minutě proměnil Malý s přehledem pokutový kop. Jinak jsme hrozili hlavně Bořilem, který svou rychlostí dělal soupeři velké starosti. Oni to hodně hráli zase na Cibotara, který měl za stavu 1:0 velkou šanci na vyrovnání, ale vychytal ho náš gólman. Byl to jejich nejlepší hráč. Domácí na něj nakopávali balóny. Je hodně rychlý, ale zase je drobnější postavy, takže když se mu jde trochu do těla, je to znát. Celou dobu hrál na hranici ofsajdu, a když míč prošel, tak to smrdělo. My naštěstí dali druhý kuriózní gól, kdy si jejich gólman povodil Bořila, ale ten ho následně předběhl, gólman ho při odkopu trefil a Jarda Malý dával z vápna do prázdné brány. Do přestávky jsme pak dali ještě na 3:0. O poločase jsme museli střídat pravého beka, později i levého. Navíc nemohl hrát Tomášek, takže se nám opět rozpadla obrana. To se projevilo. Oni hrozili dlouhými balóny, ale nic většího nevymysleli. Až jsme jim tedy pomohli my, když Luboš Černý chtěl dát malou domů, ale dal ji slabou a Cibotaru šel sám na gólmana. My měli ještě další šance, ale místo toho, abychom rozhodli, přišla nezkušenost střídajícího dorostence Martina Černého, který trochu hloupě fauloval ve vápně a z penalty tak snížili na 2:3. Závěr už jsme naštěstí ukopali. Chtěl bych vyzdvihnout Míru Bořila. Ten v sobotu betonoval na baráku, strávil s klukama 8 hodin u míchačky. Ještě ráno před zápasem jsme mu byli pomoci, aby mohl jet na fotbal. Pak na tom place nechal všechno.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Cibotaru [-] , L. Klukan [-] (71. N. Ababii [-] ) , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] , J. Němec [-] , D. Karlík [-] (64. L. Svoboda [-] ) , M. Votava [-] , D. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (46. D. Häusler [-] ) , V. Hošek [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] (71. M. Černý [-] ) , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (90. J. Černý [-] )

ŽK: 49. D. Karlík , 54. J. Němec .
Hráči zápasu: K. Kuželka , V. Cibotaru - M. Bořil , J. Malý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nešpor Petr - KÖNIG Michal, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Bělou letos asi někdo nezastaví...

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra hostů

Kdybych nenapsal, že vyhrajeme, tak bych to v kabině schytal. :-D Bude to určitě těžké, ale máme natolik zkušený tým, že si 3 body přivezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů