1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov prohrál počtvrté v řadě, o výhře Dlouhého Újezdu rozhodl v závěru Gitta


Branky


55. L. Svoboda - 16. P. Hána , 88. L. Gitta
17

Fotbalisté Postřekova odehráli proti silnému Dlouhému Újezdu dobrý zápas. Na body to však nakonec nestačilo, když o výhře hostí 2:1 rozhodl v 88. minutě Lucián Gitta. Domácí si připsali už čtvrtou porážku v řadě a propadají se mezi sestupem ohrožené týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli mířil do černého jen hostující Hána

V utkání mezi Postřekovem a Dlouhým Újezdem se hrál od začátku dobrý fotbal. Hosté byli favoritem, ale Postřekovští jim nechtěli nic darovat. Přesto se v 16. minutě radovali Sparťané. Domácí obránci reklamovali ofsajd hostujícího hráče, ale hra pokračovala. Po centru z levé strany si pak nabíhající hráči věděli rady a Patrik Hána zakončoval do prázdné brány. Sokolové se ale nenechali znechutit a vrhli ještě více sil dopředu. Dopláceli však na nepříliš kvalitní zakončení. Střelám z dobrých pozic buďto scházela razance a brankář Kopolovič je tak v pohodě likvidoval, a když už ji měly, tak zase netrefily prostor mezi tyčemi. Do přestávky se tak už skóre znovu neměnilo.

Gitta rozhodl v 88. minutě

Také po změně stran hráli postřekovští fotbalisté s chutí a v 55. minutě se konečně dočkali vyrovnání. Centr ze strany našel hlavu nabíhajícího Lukáše Svobody a ten už rozjásal domácí fanoušky. Poté bohužel následovaly situace, které na fotbalových zápasech neradi vidíme. Nejprve byl zápas na několik minut přerušen kvůli zranění jednoho z hostujících fotbalistů, který si z jednoho ze soubojů odnesl tržnou ránu na hlavě. Za dalších deset minut pak následovalo další přerušení a pro zraněného fotbalistu musela tentokrát přijet dokonce sanitka. Po pauze pak oběma týmům pochopitelně chvíli trvalo, než se opět dostaly do správného provozního tempa. Šťastnější nakonec byli hosté. V 88. minutě se po centru ze strany dostal k míči veterán Lucián Gitta, jenž utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Ze zápasu mám smíšené pocity. Bodově jsme vyšli už počtvrté za sebou naprázdno. Dobře se mi ale hodnotí předvedený výkon. Hráči to odmakali a dali do toho úplně všechno. Do zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme dát co nejrychleji gól, abychom se mohli soustředit na svoji hru, ale bohužel jsme jako první inkasovali my. Místo toho, abychom už na půlce přerušili hru, jsme nechali soupeře hrát a spoléhali se na to, že je hráč soupeře v ofsajdovém postavení. Bohužel tomu tak nebylo a tak jsme dostali gól do prázdné brány. Hráli jsme ale dobře a věřili, že gól dáme. V prvním poločase jsme tam měli několik zajímavých situací, ale buď jsme je řešili slabou střelou a nebo netrefili bránu. Po přestávce jsme v tom chtěli pokračovat a ještě zlepšit výkon a brzy se nám podařilo vyrovnat. To nás nakoplo, věřili jsme, že to dotáhneme minimálně do remízy, ale bohužel přišlo zranění soupeře, po němž následovala delší pauza při ošetřování. Pak bohužel následovala další pauza, kdy jsme museli volat záchranku, protože jsme nechtěli se zraněným hráčem hýbat. Dlouho pak trvalo, než jsme se dostali znovu do tempa – samozřejmě to bylo stejné pro soupeře. V závěru jsme pak museli z důvodu vyčerpání prostřídat hráče. Věřili jsme, že gól dáme, místo toho jsme však řešili špatně situaci v obranné fázi a v 88. minutě dostali podobný gól, jako ten první. Remíza by asi byla spravedlivější, ale bohužel jsme po vlastních chybách ten zápas prohráli. Předvedený výkon byl ale na úrovni týmu z horní části tabulky. Od nás i soupeře to byl dobrý fotbal.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Cibotaru [-] , L. Svoboda [-] , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] (90. J. Buček [-] ) , D. Karlík [-] (84. A. Polák [-] ) , P. Bartoň [-] (82. O. Zíma [-] ) , M. Votava [-] (75. V. Královec II [-] ) , D. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] , J. Němec [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Bizoň [-] , M. Michl [-] , V. Zeman [-] , M. Dvořák [-] , T. Janků [-] (46. L. Gitta [-] ) , V. Kulíř [-] (49. J. Synek [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Hána [-] , P. Houda [-] , P. Földeši [-]

ŽK: 65. D. Karlík - 48. T. Bizoň , 75. P. Földeši .
Hráči zápasu: L. Svoboda - L. Gitta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KÖNIG Michal, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů