2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov získal z duelu s Planou veledůležité dva body


Branky


15

Fotbalisté Postřekova doma zdolali na penalty Planou a získaly důležité dva body, které je hodně přiblížily záchraně. Domácí dokonce od 20. minuty vedli po gólu Poláka, ale ještě do přestávky srovnal plánský Kopáček. Ve druhé půli už ani jeden tým žádnou se svých šancí nevyužil a tak musely rozhodovat pokutové kopy, v nichž byli šťastnější Postřekovští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól domácího Poláka odpověděl v závěru poločasu Kopáček

Planá přijela do Postřekova jen s jedenácti hráči, neměla tedy k dispozici nikoho na střídání. Hosté přesto hráli aktivně, dobře kombinovali a dělali Postřekovu problémy rychlým přechodem do útoku. Dopředu však chtěli hrát také domácí a diváci tak sledovali slušný fotbal. Ve 20. minutě se radovali fanoušci Postřekova, když zaváhání obrany Plané potrestal Adam Polák. Hosté se ale nenechali vykolejit a pět minut před pauzou srovnali. Centr Slámy propadl až k Ladislavovi Kopáčkovi a ten se nemýlil. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Postřekov přestál nápor Plané

Druhý poločas Planá začala velmi dobře a od začátku zatlačila Postřekovské na jejich polovinu. Z toho resultovaly i velké šance. Malý nastřelil z přímého kopu tyč a Dominik Sovka dvakrát netrefil téměř odkrytou bránu soupeře. V závěrečné dvacetiminutovce už domácí přeci jen postupně srovnali hru a dokázali kontrovat i vlastními příležitostmi. Velmi dobrou neproměnil Adam Polák a poté Tomáš Ledvina dokonce z malého vápna přestřelil Švarcbekovu svatyni. Do černého už nedokázali zamířit ani hostující fotbalisté a utkání tak dospělo až do penalt.

Druhý bod získal Postřekov

Zmíněná loterie už vyzněla pro Postřekov, který v ní zvítězil v poměru 7:6 a získal do tabulky důležité dva body, díky nimž má už záchranu nadosah.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Vzhledem k posledním výsledkům jsme udělali nějaké změny v podobě výměny hráčů z A-týmu a B-týmu. Dva jsme vytáhli z B-týmu a dva šli naopak hrát za béčko, takže jsme sestavu malinko překopali. Nakonec jsme získali dva body, což je pro nás úspěch. Vzhledem vývoji zápasu byla remíza asi spravedlivá. Do zápasu jsme vstoupili aktivně. V první půli se hrálo nahoru dolů, bylo to rychlé, fyzicky náročné, myslím, že se to muselo divákům líbit. Konečně jsme prolomili i tu smůlu, kdy jsme v posledních zápasech vždycky inkasovali jako první. Na konci poločasu už bylo vidět, že jsou hráči obou týmů unaveni a dostali jsme trošku nešťastný gól po nedůrazu. Z toho jsme se po přestávce oklepali, přesto nás hosté zatlačili, nějakých 20 – 25 minut jsme byli pod tlakem, ze kterého jsme se nemohli vymanit. Poté se hra zase srovnala a v závěru jsme i měli i nějaké šance. Chtěli jsme dát ještě vítězný gól, ale to samé chtěl i soupeř. V penaltovém rozstřelu jsme měli štěstí a dokázali pro sebe urvat druhý bod, který nám vzhledem k naší situaci určitě hodně pomůže. Chtěl bych vyzdvihnout i soupeře, který přijel v jedenácti lidech a celý zápas hráli dobře kombinačně. S jejich přechodem do útoku jsme měli velké problémy. Musím je pochválit a ten bod si určitě zasloužili.

FK Planá
Petr Slivoně (Planá): Jeli jsme tam pouze v jedenácti lidech s tím, že jsme tam nechtěli nic vypustit. Bylo znát, že Postřekov chce a potřebuje udělat doma body. Nastoupili jsme s tím, že nechceme odjet s prázdnou. V prvním poločase jsme udělali jednu chybu v obraně a soupeři ji dokázal potrestat. Ještě do poločasu jsme stačili vyrovnat Kopáčkem, kterého ten zápas hodně bavil. Byl po celý zápas vidět, byl hodně agilní. V kabině jsme si řekli, že Postřekov si za předvedenou hru nezaslouží, abychom jim tu nechali body. Ve druhé půli jsme je téměř čtyřicet minut snad nepustili za půlku. Byla to plejáda nevyužitých šancí, třeba Dominik Sovka netrefil dvakrát prázdnou bránu. Na penalty jsme bohužel byli smutnější než Postřekov. Nicméně si myslím, že bod z Postřekova není špatný. Každý bod z venku se počítá, ať už hra vypadá jakkoliv.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] , V. Cibotaru [-] (60. L. Svoboda [-] ) , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] (86. J. Němec [-] ) , T. Ledvina [-] (77. D. Karlík [-] ) , V. Královec II [-] (70. O. Zíma [-] ) , J. Steinberger [-] , D. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] , R. Janeček [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] , R. Miklas [-] , P. Brožíček [-] , M. Danko [-] , P. Sláma [-] , D. Sovka [-] , L. Kopáček [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-]

ŽK: 32. V. Cibotaru , 55. R. Janeček , 75. J. Steinberger - 50. O. Suchý , 75. R. Miklas .
Hráči zápasu: L. Frei , A. Polák - L. Kopáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komanec Petr - CHEJLAVA Petr, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: remíza

Domácím určitě pomůže domácí kulisa k získání minimálně jednoho bodu.

Tip: výhra hostů