J. Franek 16. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářskou bitvu vyhrálo na penalty Klenčí


Branky


16. J. Franek (p.) - 2. D. Karlík
15

Důležitý souboj o záchranu byl k vidění v Klenčí, na půdu dvanáctého týmu tabulky přijel jedenáctý Postřekov. Domácí, kteří potřebovali bodovat ještě o něco více, nakonec mohli být spokojenější. Po remíze 1:1 totiž zvítězili na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už ve 2. minutě, Franek vyrovnal z penalty

24. kolo proti sobě svedlo dohromady od sebe nedaleko ležící Klenčí a Postřekov. Domácí navíc bojují o záchranu, kterou ještě nemají zcela jistou ani Postřekovští. Právě hosté vstoupili do utkání skvěle a už ve 2. minutě otevřeli skóre utkání, když chybu brankáře Paidara potrestal důrazný Daniel Karlík. Domácí se ale dokázali otřepat a po čtvrthodině hry jim navíc pomohla penalta. Tu proměnil Jindřich Franek a bylo to 1:1. Poté se hrálo především mezi šestnáctkami a oba týmy hrozily hlavně ze standardních situací. Byť si takto vytvořily několik příležitostí, tak se do přestávky na stavu již nic nezměnilo.

Rozhodnout mohl střídající Polák, své šance neproměnil

V podobném duchu se pokračovalo i po změně stran. Hosté se sice snažili hrát více kombinačně, ale do zakončení se nedostávali. To se změnilo až dvacet minut před koncem, kdy přišel na trávník Adam Polák, který nebyl daleko k tomu, aby zápas rozhodl. Nejprve se ocitl sám před brankářem, ale při pokusu o jeho obstřel minul i bránu. Krátce před koncem pak ještě zády k bráně pohotově tečoval míč mezi tyče, ovšem usměrnil ho přesně do míst, kde se nacházel Paidar. Utkání tak po základní hrací době skončilo výsledkem 1:1 a rozhodovat musely penalty.

Bonusový bod pro Klenčí

V rozstřelu už byli úspěšnější hráči Klenčí. Brankář Paidar totiž nejprve vychytal pokus Královce a Vavřík pak ani netrefil domácí bránu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Zápas jsme začali pro mnohé asi překvapením, protože se nám podařilo dát už ve 2. minutě gól po chybě domácího brankáře. Bohužel, poté jsme se místo toho, abychom využili případné nervozity gólmana a snažili se zakončovat, dostali do útlumu. Nedařila se nám kombinace a soupeř srovnal z pro nás nešťastné penalty. Ve zbytku první půle se na obou stranách hrozilo spíše jen ze standardních situací a rohů. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že musíme vyhrát. Zlepšili jsme pohyb, trochu jsme změnili styl hry. Hráli jsme na dva doteky a rychle si míč přihrávali. Dařilo se nám ho držet, ale do finální fáze jsme se příliš nedostávali. Naši hru pak oživilo prostřídání obou útočníků. Luboš Klukan motal obráncům hlavy, dokázal podržet míč. Adam Polák měl dokonce dvě gólové příležitosti. Do penalt jsme nechtěli, protože David Paidar z Klenčí je náš bývalý brankář a věděli jsme, že na penalty je šikovný, což se i potvrdilo. Na to, že se jednalo o derby, přišlo hodně diváků a šlo o hodně, tak jsem čekal, že to bude nervózní zápas, ale paradoxně tomu tak vůbec nebylo.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Řezníček [-] , J. Kmetík [-] (84. M. Hojda [-] ) , J. Franek [-] , M. Čipera [-] , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , T. Čipera [-] , F. Smazal [-] (78. M. Kovařík [-] ) , M. Psutka [-] (42. M. Hojda [-] ) , P. Osvald [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - L. Svoboda [-] (68. L. Klukan [-] ) , V. Cibotaru [-] (68. A. Polák [-] ) , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] , D. Karlík [-] (66. M. Votava [-] ) , V. Královec II [-] , J. Steinberger [-] , D. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] , R. Janeček [-]

ŽK: 53. V. Čech , 86. M. Hojda , 89. P. Osvald - 45. F. Kreuz .
Hráči zápasu: D. Paidar - D. Vavřík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Pena Miroslav - HESSOVÁ Tereza, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů