0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry porazily ve šlágru kola Křižanov


Branky


0

V souboji šestého Křižanova s druhými Hamry i díky dvěma brankám Jiřího Zábranského vyhrál favorit utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vlažném začátku se více osmělili hosté a udávali tempo hry. Jejich aktivita byla odměněna v podobě penalty, pro kterou si došel chytře Zedníček. Zábranský ji bez problémů proměnil a poslal hosty do vedení. V zápětí mohl vyrovnat Kaštan, ale Bureš jeho hlavičku vytěsnil na roh. Ve třicáté minutě přišel pro domácí další trest, když se v pokutovém území nikým nehlidany prosadil po krásném centru Novotného, hlavou podruhé v utkání Zábranský. Do poločasu se domácí tlačili do zakončení, ale bez efektu. V druhém poločase tvořili  hru aktivní domácí, ale v jedine slibné příležitosti se neprosadil Kaštan. Domácí tak protáhli čekání na body již na čtyři utkání. Naopak hosté drží směle krok s Radesinskou Svratkou.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: V posledních utkáních se nám nedaří tvorby gólových příležitostí. Máme malou produktivitu střel na bránu a to se odráží na výsledku.

FC Hamry nad Sázavou
Miloslav Bureš, trenér Hamrů: Utkání jsme rozhodli v prvním poločase po změně stran jsme si výsledek zkušeně pohlídali.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - T. Horníček [-] , D. Invald [-] , T. Novotný [-] , J. Milota [-] - M. Petr [-] (46. F. Trnka [-] ) , P. Štěpánek [-] (32. D. Uhlíř [-] ) , P. Kaštan [-] (72. J. Mužátko [-] ) , D. Nobicht [-] - J. Kubiš [-] , F. Lukášek [-] (77. V. Dvořák [-] )

FC Hamry nad Sázavou
M. Bureš [-] - M. Landsman [-] (36. F. Řebík [-] ) , A. Šabart [-] , I. Sojma [-] , F. Kotík [-] - J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] (6. J. Zeman [-] ) , D. Havlík [-] (80. F. Navrátil [-] ) , P. Novotný [-] - P. Danko [-] (46. L. Sýs [-] ) , V. Zedníček [-]

ŽK: 43. M. Petr , 63. D. Nobicht .
Hráči zápasu: P. Kaštan - M. Bureš , J. Zábranský .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.