Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rekordních 200 diváků vidělo kanonádu a posun Radešínské Svratky do čela tabulky


0

Po sobotním zaváhání Hamrů, věděli domácí, že je výhra proti Dolní Rožínce katapultuje zpět na vedoucí příčku tabulky. Domácí nenechali nikoho na pochybách, kdo že je pánem na hřišti a výrazným vítězstvím si připsali tři body, proti soupeři z dolní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně, neboť chtěli ukázat, kdo je v přeboru nejlepší. Hned v osmé minutě se trefil po výborné kombinaci Dvořák. Domácí po této brance ještě přidali a hosté si nevěděli s jejich rychlými kontry rady. Druhý gól přidal výborně hrající Kříž. Po této brance se hostům podařilo snížit po faulu, na bránícího Kachlíka, který rozhodčí jako jediný neviděl. Autorem branky byl Bartoněk, který se  prosadil dorážkou z malého vápna. Poté hosté ještě zahrozili jednou, ale výborně chytající Šebek jim skórovat nedovolil. Do půlky skóre uzavřel ještě Pekárek, opět po výborné kombinaci s chutí hrajících domácích. Po půlce již existovalo na hrací ploše jenom jedno mužstvo. Svůj hattrick dovršil Dvořák. Kříž přidal také branku a pozadu nezůstal ani střídající Plhal. Domácí zaslouženě zvítězili a vrátili se na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň, trenér Radešínské Svratky: Jednoznačná záležitost. Děkuji hráčům za výborný výkon. Nemám, co bych jim vytknul.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] (63. P. Veselý [-] ) , L. Kachlík [-] , J. Janů [-] (80. J. Dostál [-] ) , J. Novák [-] - R. Havránek [-] , V. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , M. Mužátko [-] (84. M. Skryja [-] ) - P. Kříž [-] , J. Dvořák [-] (61. I. Plhal [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - V. Kopecký [-] , J. Vařejka [-] (35. K. Kovalčík [-] ) , Z. Konček [-] , M. Fendrych [-] - P. Bartoněk [-] , P. Mitáš [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] - M. Vašíček [-] , J. Bílek [-]

Hráči zápasu: L. Kachlík , P. Kříž .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.