Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov přejel oslabený Horní Žďár


Branky


11

Staňkov, který živý stále teoretickou naději na postup a Žďár, který se chce udržet co nejdále od posledního místa. Žďár je v jarní části sezóny pověstný tím, že obírá o body papírově silnější soupeře. To se v tomto případě nepotvrdilo i díky tomu, že hosté dorazili na zápas pouze s deseti hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty v režii domácích

Od prvních minut měli domácí fotbalisté územní převahu a válcovali soupeře. Po půlhodině hry si Staňkov vypracoval pohodlné vedení 3:0, když se postupně trefili Pilař, Novák a Neumann. Vedení mohlo být mnohem vyšší, ale více šancí domácí nevyužili. Naopak ve 40. minutě snížil na 3:1 hostující Štěpán Dolák.

Drama? Tentokrát ne

Začátkem druhého poločasu se týmu hostí podařilo snížit na rozdíl jedné branky zásluhou Pavla Sliackého a domácím se před očima promítl zápas z minulého kola s Lomnicí, kdy trestuhodně přišli o vedení i o vítězství. Nic takového, ale tentokrát Stankovští nepřipustili a zakousli se do soupeře. Do konce poločasu přidali další tři góly a zápas rozhodli. Trefil se opět Rostislav Novák, Radek Puhlovský a opět Martin Neumann. Staňkov potvrdil přísloví ''chybami se člověk učí'' a tři body si tentokrát pohlídal.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
R. Pipek [-] - A. Bednář [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , M. Tobolka [-] - R. Puhlovský [-] , M. Černoch [-] , R. Novák [-] , J. Váňa [-] - P. Žilka [-] , M. Neumann [-] -

SK Horní Žďár
P. Fríd [-] - P. Kalina [-] , R. Sysel [-] , D. Šablatura [-] , D. Píšan [-] - M. Píšan [-] , B. Blažek [-] , M. Mikloš [-] , Š. Dolák [-] - P. Sliacký [-] - F. Zwicker [-]

ŽK: 39. M. Pilař .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BOČEK Petr - ČURDA František (N), ROŠTEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích