2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže ze Žabovřesk stále neporažený, o body se dělil s Hlubokou "B"


Branky


52. J. Pilný , 74. J. Hála - 32. K. Vácha , 47. L. Adam
25

Tým TJ Sokol Žabovřesky, jakožto nováček soutěže má na svém kontě po dvou kolech 4 body za výhru v Úsilném a domácí remízu s Jankovskou rezervou. V tomto zápase jej znovu na domácí hřiště přijel prověřit jiný záložní tým a tím je Hluboká "B", jenž nechala nejdříve body na hřišti v Rudolfově a poté si doma lehko poradila na domácím poli s hráči Úsilného... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otevřeli v první půli skóre

Utkání na místním hřišti týmu TJ Sokol Žabovřesky nabídlo od samého začátku zápasu bojovné utkání, kdy se oba celky co nejdříve snažily strhnout vedení na svoji stranu. Nutno dodat, že i přes kvalitu hostujícího rezervního celku z Hluboké, neměl nováček v soutěži žádný respekt a naopak by se dalo říci, že v první půli byl nebezpečnějším týmem. Tenhle fakt hráči domácích potvrdili v průběhu první půle, kdy k jejich smůle nedokázali dotáhnout do finální části minimálně tři jasné gólové šance. Což domácí hráče mohlo mrzet záhy, když v probíhající 32. minutě jednu ze dvou větších šancí hostujícího celku z Hluboké proměnil v gól Karel Vácha - 0:1. To bylo také v průběhu prvního poločasu vše ze strany obou celků.

Stíhací jízda domácích hráčů

Do druhého poločasu domácí vstoupili vlažně a toho ihned využil hned ve 47. minutě jeden z nejproduktivních hráčů hostujícího mužstva Lukáš Adam a zvýšil v tuto chvíli vedení svého mužstva už na dvě branky - 0:2. Tenhle gól jakoby hráče Hluboké ukonejšil a domácí trestali, když se jim začala menší herní převaha projevovat i do stavu zápasu. Odpověď na gól hostujícího Adama na sebe nenechala dlouho čekat a v 52. minutě přišlo snížení ze strany domácího celku. Po krásné přihrávce Petra Borovky skóroval domácí útočník Josef Pilný - 1:2. Tlak domácích hráčů ze Žabovřesk dále pokračoval a bylo jen otázkou času, jestli přijde vyrovnávací gól nebo Hluboká z nějakého ojedinělého protiútoku zápas rozhodne. V 74. minutě nakonec šance domácích hráčů vyústily ve vyrovnávací gól. Domácí celek zahrával rohový kop, jehož exekuci si vzal na starost Jakub Hála a přesným centrem vyzval ke skórování svého strýce Jana Hálu, jenž se hlavou nemýlil - 2:2. Krom spousty osobních soubojů se do konce zápasu již nic zajímavého neudálo a po konečném hvizdu svítil na světelné tabuli, vzhledem k průběhu zápasu, možná i zasloužený remízový stav.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Do zápasu jsme vstupovali s velkým respektem. Hosté přijeli ve výborné sestavě a my si říkali před zápasem, že bude bod pro nás úspěch. Ovšem na hřišti to z nás spadlo a celých 90 minut jsme opravdu makali a nevypustili souboj. Myslím si, že bojovností jsme byli po celý zápas lepším týmem, ovšem bod s tak dobrým týmem bereme všemi deseti. Pro nás je důležitý neprohrávat a to se nám povedlo i 3 zápas sezóny.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - K. Vácha [-] , M. Kovařík [-] , J. Rubick [-] , M. Jankovský [-] , J. Procházka [-] , F. Brom [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , K. Vácha [-] , P. Salva [-]

ŽK: 36. P. Pokorný .
Hráči zápasu: M. Velík , J. Pilný , T. Hála - P. Stejskal , L. Adam .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠTANDA Rudolf (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: remíza

Podle mě nás tento zápas konečně a pořádně prověří, jestli na okres opravdu máme nebo ne. Přijede k nám velice kvalitní soupeř s dobrou obranou a výbornou střední zálohou. Nám bude chybět kapitán Honza Hála, který si udělal výron v sobotním derby. Ale já nám věřím, že protáhneme neporazitelnost a aspoň bodík zůstane doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích