Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas v souboji Žabovřesky - Trhové Sviny "B"


Branky


24

Do utkání nastoupila dvě mužstva ze středu tabulky. Domácí tým ze Žabovřesk chtěl zapomenout na nevydařený zápas z Neplachova, kde na podzim ztratil poprvé všechny body a připsal si první porážku. Naopak Trhové Sviny "B" tři zápasy v řadě neprohrály a naposledy si v domácím prostředí připsaly vysokou výhru nad celkem z Úsilného, tudíž do Žabovřesk také přijely pro nějaký ten bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili nespočet gólových šancí

Prvních deset minut byla aktivita na kopačkách domácích hráčů, ale paradoxně hned ve 12. minutě byla obrana Žabovřesk lehkovážná a hosté dokonale využili zmatek kolem vápna. Jakub Kostohryz se opřel do míče, otřel ho o tyč a hosté vedli - 0:1. Domácí se pak vrhli do útoku a snahu ve 26. minutě přetavil Vít Hrabčák ve srovnání skóre – 1:1. Následně hosté trefili Gažákem tyč, ale ani toto varování pro domácí obranu nestačilo. Dále byl domácí celek aktivnější, ale co jeho hráči nedokázali proměnit bylo až trestuhodné. Na samotného brankáře hostí šli samotní Borovka, Jakub Hála dvakrát a tak by se mohlo pokračovat, ale výtečný brankář František Pavel vše pochytal a zneškodnil. Přišel tak zasloužený trest v 45. minutě, kdy domácí obrana včetně brankáře Eliáše zaspala, Jan Gažák nacentroval a Vodička hlavou poslal hosty do vedení – 1:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Ve druhé půli pokračoval tlak domácích a přišly i góly

Druhý poločas začal opět náporem domácích barev. Hosté se téměř nedostali za půlku, ale jejich obrana pracovala dobře a když se k tomu přičte i opětovné neproměňování šancí, bylo na drama zaděláno. Hráčům Žabovřesk se ale přeci jen povedlo celkem rychle vyrovnat. V 51. minutě z pravé strany centroval Petr Schacherle, ale centr mu na noze sklouzl a dokonale zaskočil hostujícího brankáře - 2:2. Hráči z Trhových Svin se do útoku tlačili jen rychlými protiútoky, které dělaly domácím hráčům velké problémy. V 63. minutě se hostům jeden z nich povedl dokonale. Šafránek vyzval přihrávkou za obranu ke skórování Pavla Randu a ten nezaváhal - 2:3. Paradoxně tenhle gól přišel ve chvíli, kdy měli domácí největší tlak a soupeře zase téměř nepustili na svoji půlku. Ale v 65. minutě se opět mohli radovat z branky i domácí hráči, když si nákop z obranných řad našel výborně hrající Borovka a přehodil hostujícího brankáře - 3:3. Do konce zápasu se domácí tým snažil pro sebe vybojovat vítězství, ale bohužel se nadále nedařila finální fáze včetně koncovky a do konce utkání už diváci branku neviděli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček ( vedoucí a hráč ): Hosté v minulém kole deklasovali na domácí půdě celek Úsilného a tak nás nečekal vůbec lehký zápas. Ke vší úctě k soupeři, po zápase můžu říct, že jsou to určitě pro nás v tuto chvíli ztracené body, ale to uvidíme až na konci soutěže.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Na zápas jsme dorazili jen s dvanácti hráči. Jelikož hrálo ve stejný čas i áčko, museli jsme tým doplnit klukama z dorostu. V zápase jsme 3x vedli, ale domácí vždy zvládli vyrovnat. Taky nás hodně podržel brankář Fanda Pavel, který vychytal několik tutovek. Je škoda, že jsme si vedení neudrželi, ale bod z venku bereme.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Hála [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , M. Vašíček [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
F. Pavel [-] - J. Petr [-] , P. Randa [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , J. Vodička [-] , J. Šafránek [-] , V. Graňo [-] , P. Chromčák [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-]

ŽK: 49. J. Hála .
Hráči zápasu: P. Borovka - P. Randa , F. Pavel .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Knotek Václav - ŠTANDA Rudolf (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Lukáš FILEK
Tip experta: výhra domácích

Přiznám se, že Žabovřesky vůbec neznám, ale výsledky mají poměrně slušné. Svinenská rezerva se už z úvodního výprasku oklepala. Jako asi u všech Béček bude záležet na případné pomoci áčkařů. To si ovšem domácí předpokládám pohlídali a zvolili termín, kdy bude tato šance prakticky nulová. Proto bych věřil domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů