Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nováček z Chodského Újezdu loupil ve Stráži!


Branky


18

Cenné tři body uhrál na hřišti Stráže celek Nového Újezdu. Hosté si v průběhu zápasu vypracovali dokonce tříbrankový náskok, který už hráči Stráže dokázali jen korigovat na konečných 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru poločasu otočili skóre

Na hřiště Stráže přejel nováček z Chodského Újezdu. Domácí začali utkání lépe. V úvodu byli aktivnější a v 15. minutě se ujali vedení. Po odraženém míči se prosadil Marcel Hocmann. Hosté pak ale zvedli hlavy, začali dobře kombinovat a v závěru poločasu dokonce otočili skóre. Ve 37. minutě se nejprve prosadil Josef Zivčák a těsně před přestávkou strhl vedení na stranu Újezdu Ukrajinec Maxym Samek.

Stráž v závěru marně dotahovala

Hosté pokračovali v dobrém výkonu i po přestávce. V 58. minutě se prosadil také další Ukrajinec v jejich službách, Vjačeslav Pryvratckyj a po zásahu Ladislava Pikla v 67. minutě domácí prohrávali už 1:4. Krátce poté ale Stráži ještě svitla naděje na obrat. Tomáš Trejbal se totiž dopustil penaltového zákroku, který potrestal František Veselý. V 86. minutě pak přišel i kontaktní gól, jehož autorem byl Vlastimil Svoboda. Závěrečná snaha už ale domácím vyrovnání nevynesla a Chodský Újezd tak začal sezónu velmi cenným venkovním vítězstvím.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Přijeli jsme tam jako nováček. Je to i trošku derby a navíc jsme věděli, že Stráž na jaře bojovala o záchranu, takže jsme si na ni i docela věřili. Jeli jsme tam neprohrát. S klukama jsme se domluvili tak, že začneme s obranným systémem a podle průběhu zápasu to případně změníme. V létě k nám přišly dvě ukrajinské posily, které jsme hned zapracovali do hry. Oba se hned od začátku chytili, každý dal po jednom gólu. V prvním poločase jsme po chybě inkasovali, ale rychle jsme se vzchopili a začali rychle posouvat míč a převzali iniciativu. Za stavu 4:1 soupeř snížil z penalty, chytil druhý dech a ještě dávali na 4:3, ale vítězství jsme už v závěru uhájili. Řekl bych, že jsme po dobrém výkonu zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - O. Pták [-] (80. V. Hlaváč [-] ) , B. Borys [-] (66. L. Hofmeister [-] ) , M. Jedlička [-] , V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] (61. V. Borys [-] ) , M. Hocmann [-] , F. Veselý [-] , D. Vitoň [-] , M. Novotný [-] , K. Pták [-] (55. D. Karban [-] )

TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - J. Zivčák [-] (89. M. Founě [-] ) , M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] (76. J. Zivčák [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , M. Beneš [-] , T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , P. Šiler [-]

ŽK: 28. D. Vitoň , 33. D. Rubant , 83. V. Hlaváč - 53. P. Šiler .
Hráči zápasu: J. Zivčák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - ŠTĚPÁN Zdeněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Slyšel jsem pozitivní ohlasy na Újezd, výhra hostí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích