Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráži snový začátek nepomohl, s Chodovou Planou nakonec padla


Branky


16

Fotbalisté Stráže vedli nad Chodovou Planou už v 5. minutě 2:0 a vypadalo to, že míří za jasným vítězstvím. Hosté se ale včas probudili a i díky dvěma zásahům střelce Chvala obrátili skóre na 2:3. Tři body tak putují do Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli 2:0 už v 5. minutě, Chodovku vrátil do hry Šmolík

Chodová Planá dostala v úvodním kole na domácím hřišti šest gólů od nováčka z Uněšova a v úvodu utkání ve Stráži se zdálo, že ani tentokrát to nebude jiné. Už ve 4. minutě si naběhl před bránu Miloslav Jedlička a po přesném centru hlavičkou otevřel skóre. O minutu později se pak stejný hráč prosadil znovu. Hosté sice reklamovali, že nahrávající hráč zahrál rukou a Jedlička byl navíc v ofsajdu, ale rozhodčí měl jiný názor a Stráž tak vedla 2:0. Další trefu, která by už asi rozhodla, však domácí nepřidali a do hry se pak postupně začali dostávat i fotbalisté Chodovky. Ti sice v průběhu poločasu přišli o kapitána Abramčuka, který si obnovil zranění, ovšem krátce před přestávkou přeci jen snížili. O to se postaral Milan Šmolík, jenž před tím vystřídal právě Abramčuka.

Chval strhl dvěma góly výhru na hostující stranu

Gól do šatny na domácí zřejmě dolehl a po změně stran si tak počínali lépe fotbalisté Chodové Plané. Hned v 51. minutě se připomněl vyhlášený střelec Pavel Chval, který vyrovnal a i nadále pak byli hosté lepším týmem. Chval ještě nastřelil tyč, ale v 81. minutě to byl opět on, kdo dokonal hostující obrat – 2:3. V závěrečných minutách už hostující hráči vedení uhájili a napravili si tak reputaci po nepovedeném domácím duelu s Uněšovem, v němž pro změnu 2:0 vedli, ale nakonec vysoko prohráli.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): V minulém kole jsme na domácím hřišti utrpěli debakl s nováčkem, což bylo způsobeno i tím, že jsme nehráli já a Jindra Pelán a zastoupit nás museli kluci z béčka. Ve Stráži jsme potřebovali něco udělat, tak jsme oba nastoupili. Přesně se ale potvrdilo to, co říkal trenér, že si ve 35. minutě utrhnu sval. To se také stalo a musel jsem střídat. Rychle jsme prohrávali 0:2. První gól byl prý z ofsajdu, ale to je na pomezním, aby to zvedl, a druhý jsme dostali po jasné ruce a ještě z ofsajdu. Nechápu, jak tohle rozhodčí může neodpískat. V novinách se píše, že se tohle ve fotbale děje, ale že se to stává i tady, kde o nic nejde, nechápu. I tak jsme si řekli, že zkusíme zabrat a uvidíme, co se stane. Naštěstí se nám povedlo do poločasu snížit na 2:1 a kluci ze Stráže se trochu rozhádali, začali na sebe štěkat a vyvedli se z koncentrace. My pak po přestávce přidali dva góly Pavlem Chvalem, který ještě nastřelil tyč. Navíc jsme měli kopat penaltu za ruku, ale byl z toho jen roh. Přesto všechno jsme odvezli důležité tři body z venku. Kluci se snad chytili psychicky a zjistili, že by ta sezóna nemusela být tak špatná. Rád bych vyzdvihl celý tým, že jsme za stavu 0:2 zamakali, nesložili hlavy a to nakonec přineslo ovoce.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - F. Veselý [-] , D. Vitoň [-] , M. Novotný [-] , O. Pták [-] , K. Pták [-] , B. Borys [-] , M. Jedlička [-] , V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] , M. Hocmann [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (90. V. Benedikt [-] ) , J. Abramčuk [-] (34. M. Šmolík [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , K. Hrdinka [-]

ŽK: 26. K. Pták , 83. D. Vitoň - 42. R. Ovčačík , 82. M. Šmolík .
Hráči zápasu: M. Jedlička - P. Chval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - SCHVEINERT Radek, ŠIMEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Výhru bych přál Stráži, ale přijde mi, že není ve své kůži. Proto výhra hostů.

Tip: výhra domácích